12 de jul. 2011

EL BARÇA SORLI DISCAU PRESENTA LES NOVES INCORPORACIONS


PABLO ÁLVAREZ I MARC GUAL , DOS REFORÇOS DE LUXE

Era un secret a veus des de fa molts mesos, i per fi ja s’ha fet públic: Pablo Álvarez i Marc Gual reforçaran la plantilla del FC Barcelona Sorli Discau de cara a la propera temporada. Els dos jugadors han estat presentats en la sala de premsa del Palau Blaugrana, acompanyats per Ramon Cierco -el directiu responsable de la secció d’hoquei patins- i per Gaby Cairo, que ja va ser presentat divendres com a nou màxim responsable tècnic. Amb aquests dos fitxatges, conjuntament amb la incorporació al primer equip de Xavier Barroso i Marc Julià procedents del filial, el Barça Sorli Discau dona per tancada la plantilla 2011/12.


En la presentació, Cierco, ha volgut agrair als dos nous jugadors que hagin volgut fitxar pel Barça, i ha expressat el seu desig de que s’adaptin a l’equip i puguin enriquir-lo amb el seu compromís. Alhora, també ha estat reiteratiu recomanant a Pablo Álvarez que faci l’esforç d’aprendre català aviat per sentir-se més integrat amb el país i la afició a la espera de “que d’aquí uns anys sigui un català nascut a l’Argentina”.





L’entrenador Gaby Cairo ha fet servir el seu discurs per explicar i lloar les qualitats tècniques de cada jugador. De Marc Gual ha dit que “és un jugador molt polivalent, amb molta visió de joc, que ens pot ajudar moltíssim”. De Pablo Álvarez ha ressaltat que és “un jugador molt explosiu i amb una gran capacitat de definició”, i no ha dubtat en compara-ho amb ell mateix “Em sento molt content, perquè juga en una posició molt semblant a la que jugava jo”. Per la seva part, els dos nous jugadors ha estat força concisos en les seves declaracions i no han sortit dels tòpics d’afirmar que estant molt contents d’estar en el club i de que tenen moltes ganes d’aportar tot el possible a l’equip per obtenir molts èxits.


Gual, el millor jugador de la passada temporada.

Marc Gual es nascut a Sant Sadurní d’Anoia fa 30 anys. Ha fitxat per tres temporades i lluirà el número 3 a la esquena. Es va formar a la base del Noia, d’on va marxar als 22 anys per fitxar pel Reus Deportiu, equip on ha militat les darreres temporades llevat d’un parèntesi en el Liceo en la campanya 2009-10. la passada temporada va guanyar la OK Lliga amb el Reus i va estar escollit MVP de la competició. En el seu discurs de presentació ha assegurat que “aportaré el que he fet als altres clubs on he estat, el meu saber estar a la pista i el meu temperament al joc. Espero acoblar-me a l’equip i fer-lo millor”. El jugador ha estat acompanyat per part de la seva família, que ha seguit la presentació des de la mateixa sala de premsa.

Álvarez, un jugador amb un gran futur.

Ja fa un any que el Barça va arribar a un principi d’acord amb Pablo Álvarez, desprès de que el jugador acabés com a màxim golejador de la OK Lliga, però no ha estat fins ara, al quedar llocs vacants a la plantilla, que no s’ha decidit incorporar-ho definitivament. Álvarez va néixer a San Juan, Argentina, fa 24 anys, i fa tres temporades que va arribar a Europa, de la mà del Liceo, equip amb qui es va proclamar campió d’Europa la passada temporada. Arriba al Barça amb moltes ganes “de fer les coses bé i d’aportar el meu granet de sorra a l’equip”. Company de selecció de Carlos López i Reinaldo García, ha dit que l’han posat al corrent de la magnitud del Barça com a club i afirma “que arribar aquí és el màxim per a qualsevol jugador”. L’argentí s’ha compromés amb el Barça per quatre temporades i portarà el dorsal 77 de l’equip.

El Barça i les noves tecnologies

Gual i Álvarez no han deixat cap titular en les seves respostes dins del torn de preguntes dels mitjans informatius, reiterant que estan molt contents de la seva arribada al club i, que malgrat arribar procedents d’equips campions, estar en el Barça és un pas endavant en les seves carreres.

Ha estat Gaby Cairo qui més s’ha estès en les seves explicacions, recordant que tot i que la passada temporada el Barça no va poder guanyar la Lliga ni la Lliga Europea “sempre és el principal favorit, que és un orgull, però que es té que demostrar dins de la pista”. També ha comparat, salvant les distàncies, a Marc Gual amb David Páez i a Pablo Álvarez amb Carlos López, per justificar que les baixes de la plantilla queden completament suplides amb les noves incorporacions.

Cairo també ha aprofitat per explicar que vol que els seus jugadors facin servir les xarxes socials com el Twitter i el Facebook per mantenir-se en un contacte molt proper amb la afició: “m’agradaria molt que poguéssim tenir una relació molt directa amb els aficionats. Aprofitarem totes les eines que ens donen les noves tecnologies per acostar la gent al Palau”.


Un cop acabada la roda de premsa i fetes les fotografies de rigor, dins d’un ambient més distès, el nou delegat de l’equip, Jordi Martínez, ha transmès una altra gran noticia, que és la bona recuperació de la lesió al braç del mític Josep Enric Torner, que, encara amb alguna dificultat, ja ha pogut tornar a agafar un estic i tornar a pujar sobre uns patins, i aviat podrà tornar a delitar amb el seu joc als seguidors de la “Old League”.

A KOPS DE FLASH

Álvarez i Gual en la seva arribada al Palau rebuts per Sònia de Alba de Barça TV

Gaby Cairo reb i saluda als seus nous pupils

Marcelo Uribe no es perd ni una quan hi han argentins pel mig

Els nous fitxatges amb la nova samarreta del Barça Sorli Discau

Jordi Martínez ja comença a exercir de delegat

Marc Gual reb instruccions de com posar per la foto

Gual sur per primera vegada com a blaugrana a pista del Palau

Les típiques fotos de rigor tant originals com sempre

Gaby Cairo al més pur estil "Camacho"

La familia Gual estava molt contenta

Marcelo Uribe va voler fotografiar-se amb el seu amic Pablito

Molts "corrillos" i tertúlies...

Una nova de Tinumerologia: aquest cop amb una samarreta amb el 3, el dorsal de Marc Gual... Coincidència?... Superstició?... ¿?