24 d’oct. 2011

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 3): CP VILAFRANCA 2 - CH VILA-SECA 1

3 PUNTS QUE REAFIRMEN AL PATÍ EN LA LÍNEA ASCENDENT

Aquest diumenge, el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca i l'Ercors Vila-seca disputaven l’últim partit de la 3ª jornada de lliga de la 1ª Divisió estatal. Els del Tarragonès necessitaven la victòria si o si després de les derrotes en les 2 primeres jornades, i els del Penedès, volien guanyar per situar-se en un lloc tranquil de la classificació i continuar amb la trajectòria iniciada la setmana passada a Pamplona.

El partit ha començat bé pels interessos vilafranquins, ja que el Vilafranca dominava en atac i arribava amb cert perill a la porteria de Carles Estrada. Mica en mica el Vila-seca ha anat defensant-se i ha canviat l’actitud, i més, quan els àrbitres li han xiulat un penal a favor. L’autor de llançament ha estat Xavier Díez, però el porter vilafranquí Xus Fernández l’ha aturat.

El tècnic vilafranquí ha donat entrada al jove del planter Xavier Semis, per tal de donar minuts de descans als jugadors de pista. Poc a poc, el Vila-seca ha anat creant certes accions de perill a la porteria local i ho ha aprofitat fent el 0-1, obra d'Emanuel Henchí en el minut 13 de partit. Quedaven 12 minuts i els vilafranquins volien capgirar el resultat. Jordi Garcia s’ha donat entrada a si mateix a la pista i el Vilafranca ha agafat alè. Ho han intentat de totes totes, disposant de fins a 3 pals abans d’arribar al descans, però cap bola volia entrar a la porteria del Vila-seca i amb el resultat de 0 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa els penedesencs han continuat amb el seu joc agressiu en atac, una bona defensa i un esplèndid Xus Fernández, el qual aturava tots els xuts del Vila-seca. En el minut 5 d’aquesta segona part, una jugada de contraatac ben trenada pels vilafranquins l’ha convertit en gol Joan Vázquez, fent així l’empat a 1. Amb l’empat, el Vila-seca ha vist com el Vilafranca es creixia i es tirava a l’atac, ja que no es conformava amb aquest resultat, i 5 minuts més tard, una bona jugada de Pablo Aguarón i Gerard Vergés, l’ha culminat aquest últim enviant la bola al fons de la porteria d'Estrada. Quedaven 15 minuts i el partit ha començat un atac-i-gol constant a ambdues porteries, així uns i altres buscaven sense encert a la porteria rival, on els porters, sobretot el porter vilafranquí, han estat molt atents i han aturat tot el que els arribava.

A manca de 2 minuts, el Vilafranca hagués pogut ampliar el marcador si hagués transformat 2 faltes directes. Al final, els 3 punts s’han quedat a Vilafranca i fan que els penedesencs tinguin un total de 6 punts en 3 partits. Per la seva banda el Vila-seca es col·loca cuer de la lliga amb cap punt.

La propera jornada, el Patí es desplaçarà el diumenge a les 12h del migdia fins a Girona per tal d’enfrontar-se als grupistes del GEiEG, on hi juga l'exvilafranquí Ferran Rosa, i el veterà Miquel Àngel Sánchez.

C.P. Vilafranca: Fernández, Vázquez (1), Palau, Aguarón, Vergés (1) -- cinc inicial Semis i Garcia.

C.H. Vila-seca: Estrada, Necchi (1), Díez, Cañellas i Sama --cinc inicial- Nolla i Garcia

Text i fotos: Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)