26 d’oct. 2011

OK LLIGA (JORNADA 1) SHUM 7 - PAS ALCOY 4

ESPECTACULAR SEGONA MEITAT I PRIMERA VICTÒRIA
El SHUM Grupo Maestre va remuntar el 0-3 en contra del descans amb un impressionant Bartrés, que va fer tres gols.

El SHUM Grupo Maestre Maçanet va retornar a l'OK Lliga per la porta gran i en la primera jornada va aconseguir una espectacular victòria contra l'Alcoi. Els maçanetencs no van començar bé i en el descans perdien per 0-3. La segona meitat va ser espectacular i va arribar la remuntada en què va destacar Jordi Bartrés amb tres gols.

El SHUM va disposar de la primera ocasió en el minut 6, però Galán no va poder transformar el penal. Dos minuts després una bola perduda a mig camp va significar el 0-1 marcat per l'exmaçanetenc Lucas Martínez. Sense temps a tornar-se a situar a la pista va arribar el segon gol en contra, i en ple desconcert local va arribar el 0-3.

Un minut més tard l'Alcoi va disposar d'una altra clara ocasió. Els maçanetencs van disposar de poques ocasions en atac i les rematades de Rubén Fernández i Plaza van ser desviades pel porter Navedo. En aquesta primera meitat Cañellas va rebre un cop a la cara i el van portar a l'hospital per precaució, i Galán es va fer mal a la cama.

La clau de la segona meitat va ser el gol que es va inventar Castañé en el segon minut amb un xut des de la seva pròpia pista. A partir d'aquí els visitants es van descentrar i cada arribada dels maçanetencs a la porteria visitant era un gol cantat. En aquest joc ofensiu va destacar la facilitat i l'encert de Bartrés que va fer tres gols. Els alcoians van intentar reaccionar (5-4) però en els darrers minuts els selvatans van estar encertats en les jugades de bola aturada, van transformar dues faltes directes i van arrodonir el resultat, que en ser el més ampli els situa líders.

SHUM Grupo Maestre 7 - Enrile Pas Alcoi 4

SHUM GRUPO MAESTRE MAÇANET: Domínguez, Bartrés, Galán, Castañé i Rubén Fernández –equip inicial–; Plaza, Albert Soler i Marc Roca.

ENRILE PAS ALCOI: Navedo, Baieli, Cañellas, Carlos Pérez i Pablo Saez –equip inicial–, Lucas Martínez, Juan José López i Candanedo.