13 d’oct. 2011

SUPERMERCATS SORLI DISCAU DEIXA DE PATROCINAR AL FC BARCELONA


Tal i com ens han confirmat fonts del club i la pròpia empresa, SUPERMERCATS SORLI DISCAU deixarà aquesta temporada de ser el patrocinador principal de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona, desprès d’haver-ho estat durant les darreres temporades.

Pablo Álvarez i Marc Gual mostrant una samarreta que finalment no veurà la llum.

Segons ens ha fet saber el club blaugrana, la secció d’hoquei, en un principi no lluirà cap patrocinador principal a la samarreta, a la espera de poder concretar una nova proposta.

SORLI DISCAU ha estat també col·laborador de la nostra web A KOPS D’STICK des de l’inici de la mateixa, regalant 10 entrades dobles per veure els partits d’hoquei del Barça al Palau, cosa per la qual volem aprofitar la ocasió per agrair-los públicament la seva col·laboració.

Des de A KOPS D’STICK hem iniciat unes noves gestions per poder continuar realitzant aquesta temporada els sortejos d’entrades pels partits del FC Barcelona al Palau Blaugrana, que tanta bona resposta han tingut entre els nostres seguidors les passades temporades. En breu estarem en condicions de concretar-ho.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Alguna cosa està fent malament la nova junta perqué aquest equip no tingui patrocinador. Si no, no m'ho explico. Els de Sorli han esta patrocinadors 5 anys i, de la nit al di, ho deixen de ser? Serà per Qatar?