22 de nov. 2011

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 7): CPP RASPEIG 4 - CP VILAFRANCA 6

Text i fotos: Raimon Mascarò (Web CP Vilafranca)

SEGONA PART PER EMMARCAR

Desprès del mal gust de boca que ens va quedar la setmana passada en el partit contra l’Alcobendas, el Caixa Penedès Patí Vilafranca tornava a jugar fora de casa, aquesta vegada a terres d’Alacant, contra el CPP Raspeig, on es va veure que l’equip va creixent en joc a cada partit.

El CPP Raspeig juga amb una pista molt gran i de parquet, que jugadors alacantins la coneixen molt bé, i aprofiten aquest handicap dels rivals per sortir a la contra mentre que l’equip visitant necessita uns quants minuts per adaptar-se. Ahir no va ser una excepció, i a l’equip vilafranquí li va costar entrar en el partit. Les primeres ocasions van ser del jugador català del Raspeig, Arche, que va disposar de vàries oportunitats per marcar, però el porter vilafranquí Xus Fernandez ho va impedir. Els jugadors vilafranquins ho intentaven amb xuts de lluny de Pablo Aguarón i Oriol Palau, i amb jugades des de dins l’àrea mitjançant Joan Vazquez. En el minut 12 els de Sant Vicent s’avançaven en una jugada de contraatac, on Arche feia una passada a Aznar i aquest entrava dins l’àrea i marcava l’1-0. Tres minuts desprès Gerard Vergès feia l’empat a 1 venint des de darrera la porteria. Però l’alegria va durar poc per l’equip del Patí, ja que 2 minuts desprès, en el 18, una indecisió defensiva de l’equip vilafranquí serviria perquè Hector Bordonado recollís una bola morta i fes pujar el 2-1 al marcador, resultat en que s’arribaria a la mitja part.

A la represa es va veure el millor Patí del que va de temporada: motivat, amb intensitat i amb ambició. Així van sortir els jugadors desprès de la xerrada de la mitja part per part del tàndem tècnic Garcia-Noguera. Els vilafranquins van anular totalment el joc dels jugadors del CP Raspeig, i durant els 10 primers minuts d’aquesta segona part, el joc era un atac-i-gol del Patí. El gol de l’empat a 2 va arribar en el minut 37, obra de Roger Riba que aprofitava una assistència dins l’àrea de Gerard Vergès. Dos minuts desprès, el Patí es posaria per primer cop per davant en el marcador amb un gol del vilafranquí Joan Vazquez, era el 2-3. Sis minuts més tard, en el minut 45, Gerard Vergés feia un gran gol de jugada personal i marcava el 2-4. En aquest mateix minut 45, Jaume Arche retallava distàncies en el marcador d’un fort xut de fora l’àrea que era el 3-4.

L’equip vilafranquí sentenciava el partit amb dos gols en el mateix minut 47, obra de Gerard Vergés -que feia el seu “hat-trick” particular- i de Pablo Aguarón, que va jugar un molt bon partit. El marcador reflectia un 3-6. A un minut i mig per l’acabament del partit, el CP Vilafranca va disposar d’una falta directa, l’encarregat de fer la execució va ser Gerard Vergès, però el porter local va aturar el seu llançament. I quan faltaven sis segons per l’acabament de partit Jaume Arche feia el definitiu 4-6.

Molt bon resultat a terres alacantines d’un equip que de mica en mica va a més. El proper partit de l’equip vilafranquí serà el proper diumenge 27 de novembre a 2/4 d’una del migdia contra un nouvingut a la 1ª nacional, l’Ordenes gallec.

CPP RASPEIG: Ferre, Arche(2), Rico, Aznar(1) i Parra –cinc inicial- Rico, Molto, Bordonado(1) i Martín.

CP VILAFRANCA: Xus, Palau, Vergès(3), Vázquez(1) i Aguarón(1) –cinc inicial- Riba(1) i Garcia.

ARBITRES: Cornudella — Necchi