21 de nov. 2011

COPA CERS 2011-12 (ELIMINATÒRIA PRÈVIA -ANADA-): CE VENDRELL 3 - H SARZANA 2


El Moritz CE Vendrell guanya en el seu debut europeu

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Jordi Esteva, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Toni Sánchez,equip inicial, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Cristian Rodríguez i Àlex Ribó (porter).

CARISPEZIA HOCKEY SARZANA (ITA): Giovanni Fontana (porter), Michelle Achilli, Luca Sterpini, Davide Borsi, Francesco De Rinaldis –equip inicial-, Elia Cinquini, Edoardo di Donato,Matteo Pistelli, Felipe Sturla i Lorenzo Paoli (porter).

Gols
0-1 (3') Luca Sterpini; 1-1 (14') Àngel Rodríguez; 2-1 (18') Cristian Rodríguez; 3-1 (36') Cristian Rodríguez, i  3-2 (49') Davide Borsi.

Targetes: -

Faltes: 11 / 9

Àrbitres: Paulo Afonso i Jorge Ventura.

Els protagonistes de l'històric partit del CE Vendrell

Crònica:

El Moritz CE Vendrell va guanyar en el seu debut europeu. En concret, va disputar el partit d'anada de la primera eliminatòria de la CERS contra l'Hochey Sarzana d'Itàlia, que va finalitzar amb el resultat de 3 a 2.

La dinàmica del partit va ser semblant durant la primera i la segona part. El Sarzana va fer una molt bona defensa i jugava al contraatac, pensant en el partit de tornada, i el Vendrell va anar a l'atac per poder aconseguir un bon avantatge i encarar bé el desplaçament cap a Itàlia.

Els italians van sorprendre amb un gol al minut 3, però el Vendrell va continuar fent el seu joc i va aconseguir posar-se 3 a 1 al minut 36. I quan semblava que el Moritz CE Vendrell podia ampliar l'avantatge al marcador, al darrer minut el Sarzana va establir el 3 a 2 definitu.

Text i fotos: Premsa CE Vendrell