29 de nov. 2011

OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 6): CE VENDRELL 6 - REUS D 3

Text i fotos: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya al Reus Deportiu

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez,equip inicial, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

TECNOL REUS DEPORTIU: Guillem Trabal (porter), Xavi Caldú, Albert Casanovas, Jordi Molet, Jordi Adroher –equip inicial-, Marc Ollé, Raúl Marín, José Luis “Negro” Páez, Jordi Ferrer i Adrià Català (porter).

Gols
0-1 (7') Jordi Adroher; 1-1 (9') Cristian Rodríguez, de penal; 2-1 (19') Lluís Ferrer; 3-1 (20') Lluís Ferrer; 4-1 (32') Cristian Rodríguez; 5-1 (34') Toni Sánchez; 6-1 (38') Óscar Ruiz; 6-2 (43') Raúl Marín, de falta directa, i 6-3 (48') Jordi Ferrer.

Targetes blaves: (28') Xavi Caldú, (28') Óscar Ruiz, (48') Raúl Marín, (49') Ángel Rodríguez i Albert Casanovas.

Faltes: 13 / 9

Àrbitres: Isaac Sanz i Rubén Fernández.

Incidències: 
- A la mitja part es va poder gaudir d'una exhibició de l'Escola d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell.

Crònica:

El Moritz CE Vendrell va guanyar 6 a 3 al campió de l'OK Lliga de la temporada passada. El partit va ser trepidant i va tenir un ritme molt intens des del primer minut i per part dels dos equips. El Reus es va avançar primer en el marcador, però ben aviat Cristian Rodríguez va fer l'empat de penal. I abans de finalitzar la mitja part, el Vendrell ja guanyava 3 a 1 gràcies a dos gols de Lluís Ferrer. 

A la segona part, el Reus va sortir decidit a remuntar el partit, però el Vendrell va continuar assetjant la porteria de Trabal i, amb gran encert, es va posar 6 a 1 en el marcador quan faltaven deu minuts per finalitzar el partit. A partir d'aquest moment, els homes dirigits per Guillem Cabestany van començar a controlar el partit amb jugades més llargues i amb una bona defensa. Cal destacar també la bona actuació del porter Roger Molina. Al final, el Reus només va poder marcar dos gols més. 

En definitiva, es va poder veure un gran espectacle esportiu que va finalitzar de forma molt positiva per a l'equip vendrellenc, que l'encoratja a seguir endavant amb l'objectiu de estar a la zona alta de la classificació. Tot i això, l'equip és conscient que s'ha de continuar treballant i que els dos propers partits són molt complicats perquè es jugaran contra els dos equips que lideren l'OK Lliga.


Els propers partits del Moritz CE Vendrell són:


- dissabte 3 de desembre, es desplaçarà a la pista del Liceo,

- i dimarts 6 de desembre, a les 12.30 h, jugarà contra el Barça a casa. Es fa una crida a l'afició perquè aquest dia ompli el pavelló del Club i animi l'equip per ajudar-lo a repetir la fita de la temporada passada. El partit està definit com a Dia del Club i el preu de l'entrada serà de 15 euros. Amb la targeta de col·laborador l'entrada serà lliure. Es recorda que la targeta de col·laborador es pot adquirir a la taquilla en els dies de partit que es juguen a casa per 75 euros (socis del Club i antics col·laboradors) o per 90 euros (no socis del Club). Els joves de 17 a 25 anys la poden adquirir per només 50 euros. Amb aquesta targeta es poden veure tots els partits oficials que el Moritz CE Vendrell jugui al pavelló del Club durant la temporada 2011-2012.