7 de des. 2011

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 10): CP VILAFRANCA 4 - CH LLORET 2

Text i fotos: Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)

EL VILAFRANCA S’ EMPORTA LA VICTÒRIA EN UN DUEL D’OK LLIGA

Aquest dimarts, el Caixa Penedès Patí Vilafranca i el C.H.Lloret, han disputat un dels partits més interessants i emocionats de la jornada 10 de la primera divisió nacional espanyola. Ha estat un d’aquells partits que fan afició, on ambdós conjunts ha desplegat un hoquei digne del millor partit d’OK Lliga, fent xalar de valent al nombrós públic que s’ha aplegat al pavelló municipal de Vilafranca.

Oriol Palau va fer un gran partit
El partit ha començat amb un joc respectuós per part d’ambdós equips,  cuidant la defensa i arribant poc a la porteria contrària, però amb jugades de mèrit, i amb algun xut llunyà. El Vilafranca ha estat el que ha intentat arribar amb més perill en els primers compassos de partit a l’àrea contrària, però el Lloret, amb una defensa aculada a la seva porteria, no deixava gaire opció als jugadors locals, fins que al minut 14, Brandon Carrara, en una jugada personal ha marcat el primer gol del Patí després de rematar el rebot d’un xut que ell mateixa havia fet i el porter del Lloret havia rebutjat, era l’1 a 0, un gol que ha fet aixecar a tota l’afició local. Quatre minuts més tard, el Vilafranca ha tingut una altra oportunitat de marcar, ja que els àrbitres han xiulat penal, però el xut de Joan Vázquez, l’ha aturat el porter visitant Serra.

Amb aquest resultat curt d’1-0, el Lloret veia opcions d’empatar, i ha començat a atacar  a la porteria penedesenca, però un Patí ben ordenat en defensa ha evitat qualsevol reacció visitant. A partir d’aquest moment, i fins al final del partit, s’ha vist un autèntic partit amb un alt nivell d’hoquei. Sense temps per més i amb el 1 a 0 s’ha arribat al descans. Un descans amenitzat per un partit d’exhibició dels jugadors de l’escola d’hoquei del C.P. Vilafranca.

Jordi Garcia, autor del 2-0
A la represa, els homes del tàndem Garcia-Noguera han sortit més motivats que mai, i des del primer moment han continuat buscant la porteria dels de La Selva, mitjançant xuts de lluny. Així ha estat com en el minut 8 ha arribat el segon gol, mitjançant un xut llunyà de Jordi Garcia, que s’ha escolat per tot l’escaire de la porteria dels de la Costa Brava. Tot just un minut després, Gerard Vergés ha tingut una nova oportunitat per ampliar la distància si hagués transformat la falta directa favorable al Patí. El Lloret ha tingut també les seves oportunitats en aquest tram del partit, però una encertada  defensa i un lluït Pere Anton han fet que els visitants no reduïssin les distàncies. S’estava veient un gran desplegament tàctic i tècnic damunt la pista, on als bons amants de l’hoquei els hagués agradat presenciar el partit.

Moment del 3-0
Els minuts passaven i les oportunitats es succeïen en cada porteria, pel Lloret Rodri, Torner i Crespo han tingut les seves ocasions, i pel Patí Oriol Palau, esplèndid en defensa també, ho intentava mitjançant algun xut llunyà que feia lluir el porter visitant, A manca de 8 minuts el Lloret ha vist 3 targetes, una de vermella per un auxiliar, i dues de blaves: una per Rodri i l’altre per Enric Torner, quedant-se així amb 2 jugadors de pista i el porter. Aquesta situació l’ha aprofitat el Patí per tornar-se a avançar en el marcador, ja que el capità del Vilafranca, Roger Riba ha posat més avantatge en el marcador pel Vilafranca fent el 3 a 0, tot aprofitant la falta directa. El Lloret, tot i el resultat en contra i amb només 3 jugadors de pista, no s’ha arronsat, i amb inferioritat numèrica ha aconseguit fer el 3 a 1, obra de Xavier González. Quedaven 5 minuts i els selvatans han tornat a retallar distàncies un minut més tard, amb un gol obra del jove Enric Torner. Però a manca de 3 minuts, el jugador del Patí Joan Vázquez ha fet el gol de la tranquil·litat posant el definitiu 4 a 2 en el marcador.

Amb aquest resultat el Patí Vilafranca es situa tercer a la classificació, a 2 punts de líder i a un punt del Tordera, segon classificat. Però aquesta bona posició a la taula classificatòria s’ha de veure rectificada el proper dissabte en el partit que enfrontarà al Patí a la pista del Mataró, un equip situat a mitja taula però molt perillós a casa seva.

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Vergés, Palau, Vázquez i Riba – cinc inicial- Carrara i García

C.H. LLORET: Serra, Rodríguez, González, Crespo i Torner –cinc inicial- Guimerà i Gómez