7 de des. 2011

OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 8): CE VENDRELL 1 - FC BARCELONA 4


Text i fotos: Premsa CE Vendrell

Aquesta vegada no va poder ser

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Eloi Albesa, Cristian Rodríguez, Toni Sánchezequip inicial, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Xavier Costa, Àngel Rodríguez i Àlex Ribó (porter).

FC BARCELONA: Aitor Egurrola (porter), Mia Ordeig, Marc Torra, Sergi Panadero, Alberto Borregan –equip inicial-, Marc Gual, Marc Julià, Xavi Barroso, Pablito Álvarez  i Sergi Fernández (porter).

Gols
0-1 (1') Marc Torra; 1-1 (7') Toni Sánchez; 1-2 (14') Mia Ordeig; 1-3 (44') Alberto Borregan, i 1-4 (47') Sergi Panadero.

Targetes:

Faltes: 12 / 5

Àrbitres: Prades i López.

Incedències:
A la mitja part es va poder gaudir d'una exhibició de les nenes i noies que juguen a hoquei sobre patins al Club d'Esports Vendrell.

Crònica:

El Moritz CE Vendrell va fer un gran joc, però això no va ser suficient i, finalment, va perdre 1 a 4 contra el FC Barcelona, actual líder en solitari de l'OK Lliga. 

Els blaugrana es van avançar en el marcador quan només havien passat trenta-dos segons de l'inici del partit. Al minut 7, Toni Sánchez va marcar l'empat, però set minuts després Mia Ordeig va fer l' 1 a 2, resultat amb el que es va arribar al descans. A la segona part, el Vendrell va continuar desplegant un bon joc i semblava que, com a mínim, es podia aconseguir empatar el partit.  I així va ser fins al minut 44, quan Borregan va marcar l'1 a 3. Uns minuts abans, el Barça ja s'hagués pogut avançar en el marcador mitjançant un penal (39') i una falta directa, per acumulació de deu faltes del Vendrell (41'), però Roger Molina va estar excepcional en les dues ocasions. Al minut 46 hi va haver una jugada polèmica quan els àrbitres van considerar que un xut de Xavi Costa no va entrar a la porteria defensada per Egurrola. A tres minuts del final Panadero va establir el definitu 1 a 4. 

En definitiva, es va poder veure un gran partit d'hoquei, amb un Vendrell que va jugar de tu a tu a un gran equip com és el Barça. Cal destacar l'afluència d'aficionats que van omplir el pavelló del Club d'Esports Vendrell per gaudir d'un gran espectacle esportiu.

El proper dissabte 10 de desembre el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista dels Monjos.