PATATES BRAVES DE “LA ESQUINICA”
(Old League)
Us preguntareu que tenen que veure unes patates braves amb l’hoquei
patins... es molt sencill...
Si un esportista d’elit bassa la seva dieta en amanides, pasta i peix i
carn a la planxa, acompanyat amb aigua i begudes poc calòriques, la base de la
dieta d’un jugador veterà de la Old League,
té com a fonaments la cervesa i les tapes. Per poder seguir rigorosament
aquesta dieta, els partits de veterans acostumen a tenir un “tercer temps” que
es disputa en diferents bars i restaurants ben localitzats al llarg de la
nostra geografia. Per conèixer-los detalladament podeu consultar la “Guia Mikilin”
que elabora molt acuradament en Miquel Roura del Mollet B.
Dons bé, una d’aquestes “pistes de joc” es el restaurant “La Esquinica” a Nou Barris
de Barcelona, que acostuma a ser un punt de trobada dels equips de l’àrea
metropolitana, amb l’Horta al capdavant. Dons bé, la especialitat de “La Esquinica” són les
patates braves, i com no, no es pot donar per complet un tercer temps sense
haver-les tastat-cruspit-devorat. Perfectament cuinades, amb una salsa brava
que entra suau per desprès donar-te el cop de gràcia, es molt difícil que acabi
malament una vetllada al seu voltant en bona companyia.
Hoquei del bo!!! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada