18 de gen. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 14): CP VILAFRANCA 5 - CHP SANT FELIU DE CODINES 3

EL VILAFRANCA DERROTA AL LÍDER

Text i fotos: Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)

Aquest diumenge el Caixa Penedès Vilafranca rebia la visita del líder, el Sant Feliu de Codines. Sens dubte, el partit més interessant de la jornada, on el Sant Feliu volia posicionar-s’hi com a millor equip de la categoria, i el Vilafranca no volia perdre el tren dels primers llocs de la classificació.

El patit ha començat molt bé pels interessos del Vilafranca, ja que als 49 segons, Joan Vázquez, ha avançat al Vilafranca de penal. Les coses es posaven molt bé pels penedesencs, ja que a més dominaven l’encontre, front un Sant Feliu que no reflectia en joc la seva condició de líder davant un Vilafranca que es creixia, i arribava amb perill davant de la porteria dels visitants.

Joan Vàzquez inicia una jugada d'atac del Vilafranca

Poc a poc, el Sant Feliu s’anava trobant més bé dins al partit, tot creant jugades de perill que amb molt d’encert aturava un encertadíssim Pere Anton. Quan mancaven 5 minuts per arribar al descans, Jordi Garcia feia el 2 a 0 d’un xut ras que s’escolava per sota el cos de Pere Turón. Però quan tot semblava acabar amb l’avantatge de dos gols favorable als vilafranquins, Roger Valls ha reduït distàncies a manca de 49 segons posant el 2 a 1, amb el què s’ha arribat al descans.
.
A la represa ha estat un altre cop Joan Vázquez, que als 9 segons tornava ha avançar al Vilafranca 3 a 1, en una ràpida jugada. Tant sols 3 minuts més tard, de nou el noi de la casa, Joan Vázquez, feia de penal el 4 a 1, fent així el seu hat-trick. Quedava encara molt de partit, i Roger Valls, ha tornat a reduir diferències en el marcador posant el 4 a 2. El Vilafranca hagués pogut sentenciar si Gerard Vergés, Roger Riba i Joan Vázquez haguessin transformat les seves faltes directes, però cap ha volgut entrar. Quedaven 10 minuts de partit i el Vilafranca s’anava carregant de faltes, però a manca de 7 minuts per la finalització, Gerard Vergés ha fet el cinquè i últim gol dels penedesencs deixant un 5 a 2 en el marcador.

L’encontre semblava sentenciat, però el Sant Feliu no s’ha donat per vençut i continuava arribant amb perill a la porteria de Pere Antón Martínez, on fins i tot  el Sant Feliu ha fet un gol fantasma, que els àrbitres, que estaven en línia amb la porteria no han donat. Els jugadors del Sant Feliu tampoc no han protestat excessivament, cosa que denota que potser la bola no ha entrat. Però si que poc després, Marc Vila feia el 5 a 3. A manca de 5 minuts els àrbitres de l’encontre han ensenyat una discutida targeta blava a Jordi Garcia, falta de la qual xutaria Altayó i pararia Pere Anton Martínez. Amb el definitiu 5 a 3 s’ha acabat un encontre on el Sant Feliu perdia el seu segon partit de la temporada i el Vilafranca no deixava escapar les posicions capdavanteres de la classificació.

La setmana vinent el Vilafranca es desplaça fins a l’Osona per jugar davant el Manlleu una interessant última jornada de la primera volta, que pot acabar definint la última plaça per la Copa del Príncep.
.
CP VILAFRANCA: Martínez, Vergés (1), Riba, Brandon, Vázquez (3) –cinc inicial- Palau, Garcia (1) i Muntané
.
CHP SANT FELIU DE CODINES: Turón, Valls (3), Altayó, Vila i Casabayó –cinc inicial- Oller i Garcia