17 de gen. 2012

OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 11): CP VIC 1 - CP VOLTREGÀ 6

Font: Andreu Duran i Jordi de Planell (bloc Penyes Entrecot i Xuletones)

EL DERBI EL GUANYA EL MILLOR !!!

El derbi osonenc d’hoquei patins ja era, abans de començar, un dels pitjors derbis de la història. El Vic i el Voltregà es medien en el duel, a priori, més equitatiu de les darreres temporades, però no perquè els dos equips es trobessin a la zona alta de la classificació, sinó perquè ambdós conjunts ocupaven posicions baixes a la graella: el Vic, onzè, tenia 11 punts i el Voltregà, el cuer, en tenia 5.

Els de St. Hipòlit necessitaven els punts, i la victòria final, digne de l’època d’or dels blanc-i-blaus (1-6), els va ajudar a remuntar el vol, mentre que el Roncato comença a pensar que, més que lluitar per cap títol aquesta temporada, haurà d’evitar el descens.

Un panorama molt pessimista, però no més lluny de la realitat. El Vic va perdre per falta de convicció, i passats cinc minuts de partit ja perdia per 0-2. Dues errades defensives per part dels locals van permetre a un fluix Voltregà posar-se per davant en el marcador. L’avantatge, relativament remuntable en hoquei, va ser un autèntic mur pels vigatans que van intentar reduir distàncies durant tot el partit: Lucas Ordóñez va estavellar dues pilotes al pal i Roger Torelló va aturar totes les jugades atacants dels locals.

El Roncato Patí Vic, a més, va fallar dos penals mentre els blanc-i-blaus esperaven les seves opcions per sortir al contraatac. I quan més apretaven els vigatans, Teixidó va sentenciar el partit amb el 0-3 a tres minuts del descans.

El gol va fer molt mal a un Vic que es va trobar amb un avantatge molt difícil de remuntar. A la represa els locals es van topar amb el mateix mur defensiu d’un Voltregà que es va defensar bé. Els locals tenien massa pressa i no aconseguien crear un joc prou fluït com per superar la defensa rival. Tot i això el golejador Lucas Ordóñez va aconseguir reduir distàncies, enfervorint l’Olímpic, però el moments de felicitat del Roncato es van acabar al cap de cinc minuts quan Anguita va tornar a ampliar l’avantatge fent l’1 a 4.

Quedaven onze minuts, però el Vic ja es va donar per vençut i el Voltregà ho va aprofitar per jugar amb tranquil•litat i marcar dos gols més que van convertir el derbi en una humiliació pels vigatans.

Finalment un resultat digne d’un set de tennis que perdurarà en la memòria del conjunt de St. Hipòlit, ja que mai havien guanyat amb un resultat així des de la creació de l’actual Pavelló Olímpic. El resultat, a més, els permet sumar vuit punts que les acosten a la salvació, mentre que el Vic mira avall amb tan sols tres punts més a la taula.

El resultat d’escàndol posa de manifest que cal trobar solucions immediates a un projecte que està fracassant estrepitosament.

RONCATO PATÍ VIC: Carles Grau / Borja López / Romà Bancells / Titi Roca - cap / Lucas Ordoñez / - ei. Miquel Masoliver / Sergi Pla / Jordi Carbó / Xavier Terns / Elagi Deitg /

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torelló / Albert Grau / Juli Anguita -cap / Jaume Molas / Jordi Romeu / - ei. Gerard Teixidó / Jordi Urbano / Alex Rodríguez / Santi Teixidó / Adrià Hernàndez /

Gols: Albert Grau Minut 00:34 : 0- 1 / Jaume Molas Minut 03:15 : 0- 2 / Gerard Teixidó Minut 17:41 : 0- 3 / Lucas Ordoñez Minut 32:19 : 1- 3 / Juli Anguita -cap Minut 39:29 : 1- 4 / Jordi Romeu Minut 46:30 : 1- 5 / Albert Grau Minut 48:05 : 1- 6 /

Arbitres:Garrote i Mayor (MAD)

Pavelló Olímpic de Vic, més de 3.000 persones.