OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 11): IGUALADA HC 3 - CE VENDRELL 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell empata a la pista de l'Igualada

Alineacions

IGUALADA HC: Roger Fernández (porter), Ferran Formatgé, Marc Navarro, Edu Fernández, Roger Rocasalbas –equip inicial-, Aleix Vera, Antoni Baliu, Raúl Pelicano, Dani Rodríguez  i Isaac Larios (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Costa, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez –equip inicial, Óscar Ruiz, Jordi Esteva, Fredy Hinojal, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

Gols
1-0 (32') Roger Rocasalbas, de falta directa; 1-1 (33') Eloi Albesa; 2-1 (40') Raúl Pelicano; 2-2 (45') Cristian Rodríguez, de penal; 2-3 (46') Cristian Rodríguez, de falta directa, i 3-3 (48') Roger Rocasalbas, de falta directa.

Targetes: -

Faltes: 21 / 19

Àrbitres: García i López Varela.

Crònica:
Es va viure un gran partit d'hoquei a Les Comes on un grup nombrós d'aficionats del'equip vendrellenc s'hi va desplaçar. El partit entre l'Igualada i el Moritz CE Vendrell va ser de molta intensitat i amb un joc molt vistós per part dels dos equips.

Durant la primera part, les defenses es van imposar als atacs. El Vendrell va disposar de les ocasions més clares, es va mostrar molt còmode i va controlar en tot moment el partit. Al descans es va arribar amb el 0-0 al marcador i amb els dos equips carregats de faltes. Això es va reflectir en una segona part en què les faltes directes, i també els penals, van ser protagonistes.

A la segona part, l'Igualada va sortir molt més endollat que a la primera i a causa d'aquesta intensitat dels locals, Cristian Rodríguez es va vuere obligat a fer una falta clara, per la qual va rebre una targeta blava. Sortosament, Dani Rodríguez va fallar la falta directa, però pocs segons després el Vendrell va fer la desena falta i, llavors, Rocasalbas no va fallar i va fer l'1 a 0. I un minut després Eloi Albesa va fer l'empat quan va rematar una falta directa, per acumulació de deu faltes per part de l'Igualada, que li havia aturat el porter en primera instància. A partir d'aquí, els dos equips van disposar de diverses ocasions, però el marcador no es va moure durant uns quants minuts. A deu minuts del final, Pelicano va aprofitar una errada de la defensa del vendrell i va marcar el 2 a 1. Tot seguit, Edu Fernández va rebre una targeta blava, però Albesa no va marcar la falta directa corresponent. El Vendrell va seguir apretant i, amb superioritat numèrica, Cristian Rodríguez va fer l'empat de penal. Segons després, l'Igualada va fer la quinzena falta i, de nou, Cristian Rodríguez va superar Roger Fernández i va fer el 2 a 3. Quan aquest resultat semblava que seria el definitu, l'Igualada va pressionar amb intensitat. A escassos minuts per al final, el Vendrell va fer la vintena falta d'equip i Rocasalbas va aprofitar la falta directa per fer l'empat, un resultat just però amb un gust agredolç per al Vendrell, ja que hagués pogut aconseguir els tres punts al difícil pavelló de Les Comes.

El proper dimarts 17 de gener, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Vic. Es fa una crida a l'afició perquè vingui al pavelló del Club a animar l'equip i a viure un gran partit entre dos històrics de l'hoquei sobre patins. A més, la classificació per a la fase final de la Copa del Rei hi està en joc. En aquest sentit, l'equip dóna les gràcies a totes les persones que es van desplaçar a Igualada per donar-los suport. Entre tots, continuarem fent història.