21 de febr. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORNADA 17) CP VILAFRANCA 4 - SAN ANTONIO 3

Text i fotos: Raimon Mascaró (Web CP Vilafranca)

VICTÒRIA DE PATIMENT

El Caixa Penedès Patí Vilafranca jugava aquest diumenge un partit vital per les seves aspiracions d’estar a la part alta de la classificació. El Patí jugava davant d’un equip de la part baixa de la classificació, el San Antonio de Pamplona.
.
Joan Vàzquez
El partit ha començat malament pels interessos locals, ja que els navarresos s’han avançat en el minut 2 de partit amb un gol de Burrito Andrade posant el 0 a 1 al marcador i deixant glaçat el pavelló vilafranquí. El Vilafranca es veia superat pels de Pamplona, i encara les coses s’han torçat una mica més quan en el minut 5 de partit, Brandon Carrara ha vist una targeta blava, deixant el Patí amb inferioritat. Però la posterior falta directa, que ha llançat Oriol Ortells, no ha entrat i el Vilafranca ha respirat una mica més tranquil.

Els visitants lluitaven i arribaven a la porteria de Pere Anton Martínez, mentre que el Patí ho intentava però no aconseguia treure profit de cap jugada. La tònica s’ha anat repetint durant tota la primera meitat, i alhora s’agreujat quan a manca d’un minut per arribar a l’equador del  partit, els àrbitres han xiulat un penal a favor dels navarresos, que Alberto García no ha desaprofitat, posant el 0-2 al marcador, resultat amb el què s’ha arribat al descans.
.
Montané abans d'entrar a pista
Un descans que ha servit per a què el tàndem tècnic del Vilafranca, García-Noguera, canviessin moltes coses, i fessin que els seus jugadors reaccionessin davant d’un marcador advers com el 0 a 2. Així en el minut 5 de la segona meitat, Joanet Muntané s’ha estrenat amb el gol a Vilafranca hi ha fet el 1 a 2, un gol que ha sigut el preludi del segon, ja que un minut després, Gerard Vergés ha fet el gol de l’empat del Patí. El gol ha començat a donar una mica de tranquil·litat, ja que el Vilafranca havia fet el més difícil ja, empatar.  Però aquesta igualtat només ha durat 7 minuts, ja que el San Antonio s’ha avançat a manca de 13 minuts per la finalització del partit, mitjançant un gol de falta directa que Alberto García ha materialitzat pels de Pamplona.

El Vilafranca celebra el 4-3
L’avantatge de 2 a 3 favorable als navarresos ha durat exactament 29 segons, ja que Gerard Vergés ha fet l’empat a 3 de mateixa manera que els visitants, de falta directe. Quedaven 13 minuts i podia passar de tot, però el Vilafranca s’ha situat damunt la pista coherentment, i ha començat a assetjar a la porteria de Lluis Soldevila, amb xuts i més xuts. El 4t gol ha vingut d’un xut a la mitja volta des de la frontal de l’àrea de Joan Vázquez, posant així el 4 a 3 en el minut 19 de la segona. Aquest últims 6 minuts han estat d’infant, ja que els visitants han començat a pressionar, però al final els punts, els quals eren molt necessaris, s’han quedat a la capital de l’Alt Penedès.
.
La propera setmana el Caixa Penedès visita la difícil pista del Vila-seca, en un partit que s’ha de puntuar si o si. El partit es podrà sentir en directe per Ràdio Vilafranca a partir de les 20h del vespre.
.
CP VILAFRANCA: Martínez, Carrara, Vergés(2), Riba i Muntané(1) – cinc inicial- Palau, Vázquez (1), i García
.
SAN ANTONIO: Soldevila, Andrade (1), M. Ortells, O. Ortells i Garcia (2) – cinc inicial- Jofre, Elizalde i Llauradó