OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 15) CE VENDRELL 3 - CP VOLTREGÀ 2

Text i fotos: Premsa CE Vendrell.

El Moritz CE Vendrell guanya 3 a 2 al Voltregà

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Jordi Esteva, Cristian Rodríguez –equip inicial–, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Lluís Ferrer, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

CP VOLTREGÀ: Roger Torelló (porter), Albert Grau, Juli Anguita, Jaume Molas, Gerard Teixidó –equip inicial-, Jordi Romeu, Santi Teixidó, Jordi Urbano, Eric Vargas i Adrià Hernández (porter).

Gols
1-0 (13') Xavi Costa; 1-1 (15') Jordi Romeu; 2-1 (16') Toni Sánchez; 3-1 (19') Cristian Rodríguez, de penal, i 3-2 (44') Eric Vargas.

Targetes blaves: Albert Grau (44') i Jordi Urbano (48').

Faltes: 16 / 14

Àrbitres: Gómez i Fernández.

Incidències:
Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort de la mare de Martí Carnicer, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell, que també era àvia del delegat del Nacional Catalana, Pau Carnicer.

Crònica:

Acció d'atac del CE Vendrell
La primera part va estar dominada pel Vendrell. Al minut 13, Xavi Costa va fer l'1 a 0, però, dos minuts després, Jordi Romeu va aprofitar una bola perduda per la defensa vendrellenca per fer l'empat. El Vendrell va continuar dominant el joc i, al minut 16, Toni Sánchez va fer el 2 a 1 i, al minut 19, Cristian Rodríguez va fer el 3 a 1 de penal. En els darrers cinc minuts de la primera meitat hi van haver dos penals més, un per banda, però els porters van aturar els xuts de Juli Anguita i de Cristian Rodríguez.

Xavi Costa
A la segona part, l'acumulació de faltes hagués pogut decantar el partit a favor de qualsevol dels dos equips, però les respectives faltes directes no van ser transformades en gol. El Vendrell va aguantar molts minuts l'avantatge de dos gols i, fins i tot, hagués pogut ampliar la diferència en el marcador, però al minut 44 Eric Vargas va posar emoció al partit quan va fer el 3 a 2. Els darrers minuts van ser d'infart i sobretot quan al darrer minut el Vendrell va fer la quinzena falta. Sortosament, Jaume Molas no va estar encertat i Roger Molina va fer una gran aturada. Finalment, el Moritz CE Vendrell va sumar tres punts molt importants per mantenir-se a la part alta de la classificació. A l'espera de que es juguin la resta de partits de la quinzena jornada de l'OK Lliga el proper cap de setmana, el Vendrell en aquests moments és cinquè.

Ara toca remuntada europea

El proper dissabte 25 de febrer, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Forte dei Marmi per jugar el partit de tornada dels vuitens de final de la CERS, en el qual haurà de superar el marcador en contra de 5 a 4 del partit d'anada.

En aquest sentit, es fa una crida a tota l'afició perquè vingui al pavelló del Club a animar l'equip per aconseguir la remuntada. Les entrades valdran 5 euros. Partit inclòs a la targeta de col·laborador/a.