OK LLIGA 2011-12 (JORNADA 13) PAS ALCOY 3 - CE VENDRELL 3

COMUNICAT DE PREMSA CE VENDRELL

El Moritz CE Vendrell es classifica per a la fase final de la Copa del Rei

Alineacions

ENRILE PAS ALCOI: Álvaro Navedo (porter), Felipe Sebastián, Pere Cañellas, César Candanedo, Carlos Pérez equip inicial-, Lucas Martínez, Juan José López, José Gil, Pablo Daniel i Luis Aceituno (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Costa, Eloi Albesa, Jordi Esteva, Cristian Rodríguez –equip inicial, Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Lluís Ferrer, Toni Sánchez i Àlex Ribó (porter).

Gols
0-1 (17') Xavi Costa; 1-1 (22') Juan José López; 2-1 (30') Juan José López; 3-1 (45') Felipe Sebastián, de falta directa; 3-2 (45') Cristian Rodríguez, i 3-3 (46') Xavi Costa.

Targetes: targeta blava a Xavi Costa (8').

Faltes: 14 / 14

Àrbitres: Ribó i Mayor.

Crònica:

El Moritz CE Vendrell va empatar a la pista de l'Alcoi. A la primera part, el Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol de Xavi Costa, però es va arribar al descans amb l'empat que va aconseguir Juan José López al minut 22.

La segona part va començar de forma favorable per als locals, quan el mateix Juan José López va fer el 2 a 1 al minut 30. Les coses es van complicar més per al Vendrell quan va fer la desena falta i Felipe Sebastián va transformar la falta directa corresponent. Només faltaven cinc minuts per finalitzar el partit i semblava que el Vendrell marxaria d'Alcoi amb una derrota que el podia deixar fora de la fase final de la Copa del Rei. Sortosament, Cristian Rodríguez i Xavi Costa van fer dos gols molt importants per al Vendrell. Aquest resultat, combinat amb la victòria del Calafell a Igualada, li ha suposat la classificació al Moritz CE Vendrell per a la fase final de la Copa del Rei.