21 de març 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORN. 21): CP VILAFRANCA 1 - CP ALCOBENDAS 1

Font: web CP Vilafranca

UN EMPAT QUE SERVEIX DE POC

El Vilafranca ha perdut una gran oportunitat de reduir distàncies amb els seus rivals, ja que només ha pogut empatar a 1 davant l’Alcobendas, en una jornada, on Tordera, GEiEG i Lleida han punxat.
.
Pablo Aguarón lluitant una bola amb Álvaro Martínez
El partit ha començat amb uns  primers cinc minuts sense un controlador clar del joc. L’Alcobendas ho provava amb llançaments des de fora de l’àrea, arran de la bona defensa individual dels vilafranquins. Oriol Palau l’ha tingut al minut 8, després de robar la bola a mitja pista i encarar un u contra u amb Carlos Rodríguez. Qui ha desencallat aquesta primera fase del partit ha estat Pablo Aguarón, als pocs minuts de saltar damunt la pista, després d’una jugada i un llançament amb carrera que ha superat a Carlos Rodríguez, en el minut 12.

L’Alcobendas l’ha tingut amb dues ocasions seguides de Carlos Cortijo; la primera en un u contra u i la segona en una contra, on en ambdós jugades ha topat amb Pere Anton Martínez. Però a la tercera, i amb un llançament des de mitja pista que ha desviat Moisés Escudero, Cortijo ha vist com els àrbitres li atorgaven l’empat a 1 al minut 22, resultat amb què s’ha arribat al descans.
.
Jugada d'atac del CP Alcobendas
La segona part ha començat amb els dos equips més abocats a l’atac provant jugades combinades i llançaments més a prop de les porteries. Precisament els porters han tingut molta feina en aquest segon temps, i tant el vilafranquí Pere Anton Martínez, amb dobles aturades, boles al casc i uns contra u neutralitzats, com Carlos Rodríguez molt segur sota pals han mantingut durant molts minuts l’empat a 1. Tant ha estat així, que el partit ha tingut la jugada més determinant a manca de vint segons. L’Alcobendas comptava amb 9 faltes per 8 del Vilafranca, fet pel qual han afluixat les defenses, però un perspicaç Gerard Vergés ha esgarrapat un penal que hagués pogut donar la victòria als vilafranquins. El llançament de Roger Riba l’ha aturat Carlos Rodríguez deixant així el repartiment de punts a la poliesportiva.

Ocasió de Joan Vàzquez
.
Els de Jordi Garcia han perdut l’oportunitat de superar al Tordera i reduir la distància amb les posicions d’ascens i segueixen vuitens a set punts del Lleida, el darrer equip en zona d’ascens. La setmana que ve els vilafranquins rebran a casa un Raspeig penúltim necessitat de punts per mantenir-se.