28 de març 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORN. 22): CP VILAFRANCA 5 - CPP RASPEIG 3

Font: Premsa CP Vilafranca

VICTÒRIA AMB PATIMENT

El Caixa Penedès Patí Vilafranca encarava el partit de la 22ª jornada amb la necessitat de sumar els tres punts per no despenjar-se de la zona d’ascens. El rival que visitava la poliesportiva vilafranquina era el CP Raspeig, el penúltim classificat d’aquesta primera divisió.

El partit ha començat amb un Patí Vilafranca amb ganes de marcar i agradar a la seva afició, i amb un CPP Raspeig tancat a la seva àrea i sortint a la contra. En el minut 4, els àrbitres han assenyalat un penal a favor del Patí. L’encarregat de fer el llançament ha estat el noi de la casa, Joan Vàzquez, i el seu xut l’ha aturat el porter Ferrandiz, però ell mateix a pogut recollir el rebuig i ha marcat aixecant la bola per sobre el porter. Era l’1-0. El CPP Raspeig intentava buscar el gol, i en el minut 12, una bola morta dins l’àrea vilafranquina l’ha aprofitat Bordonado per fer l’empat a 1. Tres minuts desprès, en el 16, el CPP Raspeig per obra d’Aznar, tornava a marcar en un contraatac molt ben portat per l’equip alacantí. Era l’1-2. Però només posar la bola en joc des del mig del camp, en una bona jugada de Roger Riba, aquest assistia dins l’àrea a Pablo Aguarón que rematava per baix i feia l’empat a 2. I un minut desprès, al 18, un contraatac portat per Pablo Aguarón tornava a marcar i feia el 3-2.

Amb el marcador a favor eren els millors moments del Patí, amb bones jugades de Vergés, Muntané i Palau que ho intentava amb xuts exteriors. En el minut 22 una bola morta dins l’àrea l’ha rematat a gol Bordonado. Era l’empat a 3, amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, l’equip vilafranquí, ha sortit a jugar amb paciència, elaborant jugades llargues, entrant per banda i buscant xuts de lluny, però a davant hi havia el porter del CPP Raspeig que aturava tot el que li arribava. En el minut 9, els valencians arribaven a les 10 faltes. L’encarregat de fer el llançament de la falta directa ha estat Gerard Vergés, i el seu llançament l’ha aturat el porter alacantí. Però dos minuts desprès, en el 11, el mateix Vergés marcava el 4-3 d’un fort xut dins l’àrea. Amb aquest avantatge en el marcador el Patí anava a buscar el gol de la tranquil·litat. En el minut 18 els arbitres han assenyalat targeta blava al porter visitant Ferrandiz per travar amb l’estic a Oriol Palau. L’encarregat de picar la falta directa ha estat Pablo Aguarón, però el seu xut l’ha aturat el porter suplent Gómez. I en el minut 19 quan el Patí jugava amb superioritat numèrica, una bona triangulació entre Vàzquez i Carrara aquest assisteix dins l’àrea a Riba per fer el 5-3.

En el minut 20 el Patí arribava al primer cicle de 10 faltes, l’encarregat de fer el llançament de falta directa ha estat el jugador de Ripoll, Jaume Arche, i el seu xut l’ha aturat de forma magistral Pere Anton. Ja a les acaballes del partit, en el minut 22, els arbitres han assenyalat penal sobre Pablo Aguarón, l’encarregat de fer el llançament a estat Oriol Palau i el seu xut s’ha estavellat al pal de la porteria del CPP Raspeig.

Bona victòria del Patí en un partit complicat, on el Raspeig ha posat les coses molt difícils. El pròxim partit del Caixa Penedès Patí Vilafranca serà el proper dissabte 31 de març a les 5 de la tarda contra l’equip gallec de l’Ordenes. El partit el podeu seguir per Radio Vilafranca amb la veu de Josep Gumà.
.
CP VILAFRANCA: Pere Antón, Vergés(1), Palau, Muntané i Vàzquez(1) (cinc inicial) Aguarón(2), Carrara i Riba(1).
.
CPP RASPEIG: Ferrandiz, Aznar(1), Rico, Molto i Bordonado(2) (cinc inicial) Arche, Martin i Gomez.