16 d’abr. 2012

COPA CERS 2011-12 (1/4, TORNADA): PAS ALCOY 4 - CE VENDRELL 1

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell es queda a un pas d'aconseguir arribar a la final a quatre de la CERS

No ha pogut ser, però s'ha intentat fins al final amb orgull roig i negre.

Alineacions

ENRILE PAS ALCOY: Álvaro Navedo (porter), Pablo Sáez, Tutti Baieli, Pere Cañellas, Carlos Pérez equip inicial-, César Candanedo, Lucas Martínez i Luis Aceituno (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Jordi Esteva, Xavi Costa, Cristian Rodríguez –equip inicial, Eloi Albesa, Toni Sánchez, Àngel Rodríguez, Lluís Ferrer i Àlex Ribó (porter).

Gols
0-1 (4') Xavi Costa; 1-1 (5') Pablo Sáez; 2-1 (19') César Candanedo; 3-1 (22') Lucas Martínez, i 4-1 (49') Tutti Baieli.

Targetes: targeta blava a Óscar Ruiz (40').

Àrbitres: Lamela i Vieira.

Crònica:
Partit intens i molt igualat. El Vendrell es va avançar ben aviat en el marcador, però l'Alcoi va reaccionar ràpidament per empatar i va aprofitar les ocasions per anar al descans amb el marcador favorable de 3 a 1. A la segona part no es va moure el marcador fins al final del partit. Quan faltaven 10 minuts per al final, amb inferioritat numèrica per targeta blava a Óscar Ruiz, el Roger Molina va fer una gran actuació defensant la porteria del Vendrell. Els darrers 5 minuts van ser de gran intensitat. El Vendrell buscava un gol per forçar la pròrroga i l'Alcoi volia fer el gol de la tranquil·litat. I a mig minut per al final, el Vendrell s'ho va jugar tot posant cinc jugadors a pista per mirar de marcar un gol per anar a la pròrroga. Però l'objectiu no es va assolir i l'Alcoi va poder fer el definitu 4 a 1.

No ha pogut ser, però s'ha intentat fins al final amb orgull roig i negre. En aquest sentit, la Junta de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell agraeix l'esforç dels aficionats que es van desplaçat a Alcoi i que no van parat d'animar l'equip fins al final. I també dóna gràcies a tots els aficionats que han donat suport a l'equip durant tota la competició de la CERS. Entre tots hem fet història, tenint possibilitats fins al final de poder aconseguir la classificació a una final europea per primera vegada a la història per al Vendrell.