16 d’abr. 2012

L'ALBERT FOLCH S'HA CURAT!!!


EN BREU JA PODRÀ ABANDONAR L’HOSPITAL

Ara fa uns mesos, una notícia ens va commoure especialment: a l’Albert Folch, un jove jugador de 7 anys del planter del HC Sant Just, se li havia diagnosticat una leucèmia que l’obligava a passar pel quiròfan per sotmetre’s a un transplantament de medul·la. De les hores ençà, hem estat seguint amb esperança i il·lusió les seves evolucions gràcies al bloc EL SUBMARÍ DE L’ALBERT, creat pels seus pares per explicar el dia a dia de la seva lluita contra la malaltia.

Dons ahir mateix, dia 15 d’abril, ens va arribar la més desitjada de les notícies: les proves que s’havien fet indicaven que L’ALBERT S’HA CURAT!!!! Ara dons, en breu, s’espera la sortida de l’hospital de l’Albert per començar a fer vida “normal” i recuperar-se bé per tornar molt aviat a agafar un estic i saltar a la pista sobre uns patins. Aquí teniu l’enllaç a la notícia:

L'Albert molt satisfet davant la bona notícia (Foto: Bloc de l'Albert Folch)

Des d’A KOPS D’STICK ens volem unir a la alegria de familiars, amics i companys de l’Albert davant tant gran notícia, i l’hi enviem els nostres ànims per seguir endavant amb molta força!!!