1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORN. 24): CP VILAFRANCA 4 - OVIEDO HC 2

Font: Premsa CP Vilafranca

EL C.P. VILAFRANCA SUPERA A l’OVIEDO I S’ACOSTA A L’OK LLIGA
-
La 24ª jornada de Primera Estatal ha deixat una important victòria pel conjunt de Jordi Garcia per 4-2 davant del Roller Oviedo. Triomf que combinat amb els resultats d’ahir dissabte situa a l’equip a només dos punts de les posicions d’ascens a l’OK Lliga.
.
Pablo Aguarón, autor dels 4 gols locals
La primera part ha viscut constants alternatives al marcador. Als dos minuts, Pablo Aguarón ha fet el seu primer gol de la matinal. Però els vilafranquins han vist com Manuel Coto i David González han capgirat el marcador en menys d’un minut i mig, fent el 1-2 picant un llançament de falta a la frontal de l’àrea. La remuntada no ha desconcertat als vilafranquins, que per mitjà d’Aguarón han empatat el partit al minut 8’ després d’agafar un rebot a la frontal i superar a David Díaz per baix i l’esquerra. Minut i mig després, el mateix Aguarón ha rebut una bola de Gerard Vergés per tornar l’avantatge als locals amb el 3-2, tot això en només deu minuts. El partit ha sigut vibrant durant tota la primera part i les oportunitats han arribat a ambdues porteries. Destacar un parell d’ocasions en un u contra u d’Oriol Palau, i en un remat de Joan Vázquez des de dins de l’àrea, com també una aturada amb la careta de Pere Anton Martínez a llançament del Roller Oviedo des de dins de l’àrea.
.
Joan Vàzquez
La segona part no podia començar de la millor manera. Vergés ha cavalcat per la banda esquerre enduent-se la defensa de l’Oviedo i deixant sol a Aguarón al segon pal per a què aquest rematés una bola creuada per fer el 4-2 al minut i mig de la represa. Mica en mica el CP Vilafranca ha anat prenent el protagonisme del partit, però ha vist com aquesta superioritat no es traduïa amb gols. Pablo Aguarón ha errat la falta directa acumulativa i els asturians han vist com Pere Antón deixava en res l’acumulativa dels vilafranquins. Finalment, el 4-2 per sumar el tretzè triomf vilafranquí.
.
Els resultats d’ahir dissabte van ser molt favorables als interessos vilafranquins ja que la derrota del Lleida a Vila-seca per 3-1, sumada amb aquesta victòria vilafranquina deix a l’equip a només dos punts de l’ascens a l’OK Lliga a manca de sis jornades.
.
CP VILAFRANCA (4) : Pere Anton Martínez – Pablo Aguarón – Joan Vázquez – Oriol Palau – Gerard Vergés [5 inicial] Enric Martí – Joan Muntané – Brandon Carrara – Enric Martí – Xus Fernández
.
ROLLER OVIEDO (2) : David Díaz – David González – Manuel Coto – Eduardo Isla – Pablo Garcia [5 inicial] Miquel Arrieta – Cristóbal Fernández – Alberto Gómez – Gonzalo Pérez – Nuno Canelas
.
Gols: 1 – 0 Pablo Aguarón 2’31” / 1 – 1 Manuel Coto 6’10” / 1 – 2 David González 7’30” / 2 – 2 Pablo Aguarón 8’48” / 3 – 2 Pablo Aguarón 10’23 / 4 – 2 Pablo Aguarón 26’30”