30 de maig 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 29) CP SANT FELIU DE CODINES 6 - CP VILAFRANCA 6

Font: Premsa CP Vilafranca

EMPAT DE TRÀMIT

El Patí Vilafranca es desplaçava fins a Sant Feliu de Codines en aquesta penúltima jornada de la primera divisió nacional. Era un partit de tràmit per els dos equips, el Sant Feliu ja ha aconseguit l’ascens a l’OK Lliga i el Patí s’ha quedat a les portes, quan la setmana passada va empatar a casa contra el Lleida Llista. Sense cap mena de pressió per part dels dos equips es va veure un partit molt intens i amb molts gols, que va fer gaudir de valent el nombrós públic que va assistir a l’esdeveniment.
.
El partit va començar molt bé pel Patí, ja que en el minut 3 Joan Vàzquez aprofitava una contra per fer el 0-1, i 5 minuts després, Gerard Vergés aprofitava una passada de Pablo Aguarón dins l’àrea per fer el 0-2. El CP Vilafranca dominava el partit, però una pèrdua de bola del conjunt vilafranquí va fer que Tirso Gómez es presentes sol davant Xus Fernandez, i per baix fes el 1-2. Dos minuts després Pablo Aguarón d’un fort xut des de la frontal de l’àrea feia el 1-3.

El Sant Feliu intentava reduir la distància en el marcador, i ho va aconseguir en una passada al segon pal que rematava Oriol Garcia. Era el 2-3. Però en el minut 20 d’aquesta primera part, Oriol Palau marcava d’un fort xut de fora l’àrea que entrava a la porteria del Sant Feliu, significant el 2-4, resultat amb que s’arribava a la mitja part.
.
A la represa, l’equip local va sortir a retallar la distancia des de bon principi. Així va ser quan només s’havien jugat 4 minuts i Marc Vila recollia una bola dins l’àrea, feia una mitja volta i marcava el 3-4. Quatre minuts després, Tirso Gómez feia pujar l’empat a 4 al marcador amb un xut dins l’àrea. En el minut 35, el Sant Feliu va aprofitar una falta directa i es posava per davant al marcador amb un 5-4. El Caixa Penedès també va tenir la seva falta directa a favor i també la va aprofitar. El gol va ser obra de Gerard Vergés, i era l’empat a 5.

A manca de tres minuts per l’acabament del partit, Marc Vila feia el 6-5. I en la jugada següent, una bona passada de Joan Vàzquez l’aprofitava Joan Muntaner que marcava l’empat a 6. El Sant Feliu encara va tenir una nova falta directa favorable, i l’encarregat de fer el llançament va ser Tirso Gómez, però el seu xut el va aturar Xus Fernàndez.
.
El proper partit del Caixa Penedès Patí Vilafranca serà dissabte 2 de juny a la poliesportiva vilafranquina contra el CP Manlleu. Últim partit de lliga. El partit el podreu seguir com sempre per Radio Vilafranca.
.
CP VILAFRANCA: Xus Fernandez, Vergès(2), Vázquez(1), Muntané(1) i Carrara –cinc inicial- Palau(1), Riba i Aguarón(1)
.
CP ST FELIU DE CODINES: Garcia, Fajas, Gomez(3), Altayó i Valls –cinc inicial- Vila(2), Casabayó, Garcia(1), Oller