OK LLIGA FEM (JORN. 25): SFERIC 0 - IGUALADA HC 8

Font: Premsa Igualada HC

VICTÒRIA INCONTESTABLE

El IHC assoleix els tres punts a domicili i es consolida com a aspirant a Europa.

Enric Bernadas | El passat dissabte amb una temperatura asfixiant al pavelló de La Maurina de Terrassa, les igualadines es van enfrontar l’equip del Sfèric de Terrassa. Les noies de l'equip de l'Igualada Hoquei Club, van començar el partit amb un domini abassegador y un gol matiner de la Marta Soler ho posava de manifest. Al cap de poc la Maria ampliava la diferència i sobre la meitat del primer temps altre cop la Marta assolia el tercer. A poc de les acaballes d’aquest període i en tant sols un minut la Maria assolia dos gols més, que posaven el 0 a 5 al marcador amb que s’arrià al descans.

En la segona part, primer la Laura amb un bon xut exterior assolia batre la porteria local i per arrodonir-ho un cop més la Maria va posar la diferència definitiva per les igualadines amb dos gols més. Tan sols lamentar la lesió de la jugadora del Fontanellas y Martí IHC, Judith Baldrís que en una desafortunada jugada va rebre l’impacta de la bola al nas, produint-li una fractura nasal de la que desitgem que es recuperi el més aviat possible.

Aquest resultat ha motivat a les noies del IHC de cara al següent partit que es jugarà el proper dissabte a les 20:00 al pavelló de Les Comes.

Aquest partit es de crucial importància per les igualadines, que depenen d’elles mateixes per assolir la classificació per jugar la Copa d’Europa de Clubs la propera temporada. La gran temporada realitzada per les jugadores d’en “Pirri”, es mereix la culminació amb els suport del socis i simpatitzants del club. Així que el proper dissabte 26 a les 20:00 “TOTS A LES COMES AMB LES NOIES DEL IHC”