27 de juny 2012

EL GEIEG DESMENTEIX QUE RENUNCII A LA PARTICIPACIÓ A L'OK LLIGA

COMUNICAT DE PREMSA GEIEG

Vistes les informacions que han sortit a la llum pública en diferents mitjans de comunicació, la Junta Directiva del Grup Excursionista i Esportiu Gironí vol manifestar el següent:

1.- El Grup Excursionista i Esportiu Gironí NO RENUNCIARÀ a la categoria de l'OK Lliga que va aconseguir per mèrits esportius la temporada 2011-12.

2.- És completament fals que s'hagi negociat amb el CD Alcodiam ni amb cap altre club per la venta de la plaça a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.


3.-  La secció d'hoquei patins del GEiEG està treballant amb el pressupost oficial de cara a la temporada 2012-2013 de cara a oficialitzar com queda el primer equip de la secció.


4.- Lamentem profundament que s'hagin INVENTAT declaracions del president Francesc Cayuela, en referència a aquest afer.


5.- Tots els rumors esdevinguts han estat provocats per motius subjectius de terceres persones alienes a l'estructura grupista.



Des de la Junta Directiva del GEiEG s'adreça al departament de premsa de l'Entitat per conèixer qualsevol notícia al respecte o per tenir qualsevol declaració d'un directiu.