28 de juny 2012

ISRAEL UMBERT NO SERÀ L'ENTRENADOR DEL GEiEG A L'OK LLIGA

COMUNICAT DE PREMSA GEIEG

Israel Umbert, fins ara tècnic del primer equip de la secció d'hoquei patins del GEiEG no seguirà com a entrenador de l'equip d'Ok Lliga, després d'aconseguir l'ascens a la màxima
categoria de l'hoquei patins estatal, aquesta mateixa temporada. El tècnic gironi continuarà vinculat amb els equips de formació de la secció grupista.

Israel Umbert, va agafar el primer equip de la secció grupista quan militava a primera catalana i el va pujar fins el màxim nivell. Dos temporades a l'Ok Lliga (2009-2010 i 2010-2011) va ser el màxim que els grupistes varen estar, van baixar a primera nacional espanyola, on només ha calgut una temporada per recuperar la màxima categoria.

El repte del tècnic ha finalitzat deixant a la màxima categoria, novament, el primer equip.

Israel Umbert, no deixarà d'estar vinculat a lhoquei grupista ja que seguirà com a entrenador dels equips de formació. D'aquesta manera podrà compaginar els entrenaments, amb la seva formació de caire professional, que fins el moment no li era del tot fàcil.


Israel Umbert explica que: "crec que és l'hora de donar un pas al costat. Vaig agafar l'equip a primera catalana i el deixo, de nou, a l'OK Lliga". Umbert va afegir: "ara em toca pensar una mica en mi, vull acabar la carrera universitària i per això no podré dedicar tot l'esforç que caldria a un equip  que estarà a l'èlit". Umbert va finalitzar dient: "seguiré vinculat al GEiEG, portant equips de formació".
 
Israel Umbert donant instruccions als seus jugadors durant un partit d'aquesta passada temporada.