11 de juny 2012

LLIGUETA D'ESCOLES "ELS MENUTS" 2011-12


MALGRAT VA ACOLLIR LA FESTA FINAL DE LA LLIGA D’ESCOLES “ELS MENUTS” 2011-12

Aquest passat dissabte 9 de juny, a partir de les 4 de la tarda, el Pavelló Poliesportiu Municipal de Malgrat de Mar va acollir la Festa Final de la lligueta d’escoles “Els Menuts”, que enguany arribava a la seva 10ª edició, amb la participació de tots els equips que han pres part d’aquesta peculiar competició.

La lliga “Els Menuts” es disputa entre els equips de les escoles del CP Malgrat, CH Lloret, CP Tordera, CHP Blanes, CP Sant Celoni, CH Villassar, CE Arenys de Munt, CH Arenys de Mar i Col·legi Montserrat de Malgrat, però no es fa cap còmput de resultats, ja que la seva finalitat es aprendre, passar-s’ho bé i conviure i conèixer a altres nens que també practiquen l’hoquei patins. Per tant, tots han resultat guanyadors.

Per no ser menys, la Festa Final tampoc ha tingut caire competitiu, tot al contrari, ha tingut un caire festiu 100%, amb la disputa de cinc partidets, la finalitat dels quals era tant sols mostrar davant de pares, amics i familiars les habilitats adquirides durant aquesta temporada d’aprenentatge per part dels jugadors més menuts. A l’esdeveniment van prendre part prop d’un centenar de nens i nenes a partir de 3 anys que van fer gaudir de valent a un pavelló pràcticament ple, que va seguir amb molt d’entusiasme i interès les evolucions de les futures estrelles de l’hoquei mundial en el seu estat més embrionari.

Al acabar la sèrie de partits es va fer lliurament d’un berenar i diferents obsequis, a part de la samarreta commemorativa amb la que van jugar els equips, així com una medalla a tots els participants, la qual era el primer trofeu (esperem que el segueixin molts més) de la majoria dels futurs cracks. El moment emotiu va arribar quan els nens del CP Malgrat van acomiadar al seu entrenador Xevi Martin obsequiant-lo amb un estic personalitzat per la ocasió.

Aquí teniu unes quantes fotos de la Festa:

 CP SANT CELONI A (marró) - CH LLORET (taronja-groc)

COL. MONTSERRAT (groc) - CH VILASSAR (vermell)

CP SANT CELONI B (blanc) - CP TORDERA (blau)

CE ARENYS DE MUNT (verd clar) - CH ARENYS DE MAR (rosa)

CP MALGRAT (gris) - CHP BLANES (verd)

 El públic va dedicar una clamorosa ovació als participants

L'acte de lliurament dels obsequis

Xevi Martin reb un obsequi d'acomiadament per part dels seus alumnes.

Foto de família amb (quasi) tots els participants