2 de jul. 2012

6ª TROBADA D'HOQUEI DEL CE VENDRELL

COMUNICAT DE PREMSA DEL CE VENDRELL

Uns quaranta jugadors es reuneixen a la VI Trobada d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell

El passat dissabte, a la tarda, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, es va celebrar la sisena edició de la Trobada d'Hoquei amb tres partits, dos de veterans i un de cracks, i un concurs de faltes directes.

El primer partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:
- Amb l'equip verd, Xavier Nicolàs, Nico; Neme Gual; Jordi Solans; Josep M. Guasch, Guaso; Joan Huguet; Xavi Camell, Pere Roig i Marc Mestres.
- Amb l'equip lila, Xavier Cugat, Josep Cid, Bartomeu Baldrís, Nando García, Andreu Santó, Salvador Julivert i Xavier Ferrer.

Imatge del partit de veterans
El segon partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:
- Amb l'equip lila, Josep M. Guasch (júnior), Toni Porta, Xavier Ferrer, David Aguilar, Josep Urgell, Isidre Ortiz i Andreu Santó.
- Amb l'equip verd, Òscar Baldor, Jaume Jané, Pau Carnicer, Marc Mestres, Josep Galofré, Xavi Camell i Pere Roig.

I en el partit de cracks van participar els jugadors següents:
- Amb l'equip verd Sergi Cañellas, Jaume Mañé, Xavi Costa, Santi Julivert, Marc Baldrís, Jordi Lluch, Òscar Aguilar, Aleix Cid i Eric Gual.
- Amb l'equip lila, Jordi Haro, Josep M. Guasch (júnior), Lluís Ferrer, Guillem Cabestany, Adrià Salvadó, Sergi Ferrer, Joan Esteve i Víctor Catalán.

Imatge del partit de cracks

Durant els tres partits, que van ser arbitrats per Joan Solans, l'organització de la Trobada va repartir entre el públic unes butlletes per poder votar el millor jugador de cada partit.

I abans del partit de cracks va tenir lloc un concurs de faltes directes, en el qual hi van participar Lluís Ferrer, Marc Baldrís, Xavi Costa i Guillem Cabestany. Els porters van ser Sergi Cañellas i Jordi Haro. L’execució de les faltes va ser valorada per un jurat format per Josep Lluch, Ton Mestres, Josep Cid, Jordi Catalán i David Guasch, Bitxo.

Al finalitzar el partit de cracks es va fer el lliurament dels premis, que va anar a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Benet Jané, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell, Martí Carnicer, la presidenta del Club d'Esports Vendrell, Cati Segura, el president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, i el patrocinador Motos Esteve. Per decisió del públic assistent, el premi al millor jugador del partit de  veterans va ser per a Josep M. Guasch, Guaso, i el premi al millor jugador del partit de cracks va ser per a Marc Baldrís. I el guanyador del concurs de faltes directes va ser Xavi Costa.

Xavi Costa, guanyador del concurs de faltes directes
Josep Mª Guasch, MVP del partit de veterans
Marc Baldrís, MVP del partit de cracks

D’altra banda, l’organització de la Trobada va fer un reconeixement especial a Víctor Catalán i a Josep M. Guasch (júnior) com a guanyadors de la Copa Federació de la categoria Júnior. 


La gran tarda de l'hoquei vendrellenc va finalitzar amb un sopar de germanor.

L'organització, que va comptar amb el suport del Club d'Esports Vendrell, el restaurant L'Àncora, Motos Esteve, Gómez i Jané Assessors, Nacar Design,  Netubi 2004, Furgo-Trayler, Excavacions i Transports Rovira, Cellers Mil·liari i la ceramista Camil·la Pérez, ha valorat positivament el desenvolupament de la Trobada i ja treballa en la preparació de la setena edició. 

Foto de família de tots els participants