2 de jul. 2012

PRESENTACIÓ DELS 2 PRIMERS FITXATGES DEL CP VILAFRANCA 2012/2013: JORDI ESTEVA I SEBAS MORENO

Font: Premsa CP Vilafranca

El Caixa Penedès CP Vilafranca presentarà el proper dimarts dia 3 de juliol a les 20:15h, a la 1ª planta del Casino Unió Comercial a la Rambla de Sant Francesc nº 27, els dos primers fitxatges de la temporada 2012/2013. Es tracta de Jordi Esteva i Sebas Moreno.

Jordi Esteva s’estrenarà a les files de l’equip vilafranquí després de viure els tres darrers anys d’or al CE Moritz Vendrell on va arribar a Primera Estatal i se n’ha anat deixant l’equip consolidat a l’OK Lliga. L'equip també ha disputat les dues últimes edicions de la Copa del Rei i a la Copa de la CERS d'aquesta temporada s’han quedat a les portes de la final a quatre. Format al Col·legi Sant Josep, va seguir després a la base del Noia on va debutar al primer equip el curs 2002/2003. Hi va estar fins a sis temporades i va guanyar la Copa del Rei l’any 2008.

Sebas Moreno és un jugador sadurninec ja conegut de l’afició vilafranquina, ja que enceterà la seva tercera etapa al Patí. Sebas un jugador amb molt de caràcter i un rodamón de l’hoquei, (Noia, Sevilla, Oviedo, Vilafranca, Sitges i Monjos) arriba a Vilafranca per intentar aportar experiència i gol a un equip amb moltes ganes de fer una molt bona temporada. A més a més, Sebas Moreno compaginarà la tasca de jugador amb la d’entrenador de l’equip junior on vol explotar la qualitat dels joves jugadors.