6 de jul. 2012

"LINU" LUZÓN FITXA PER L'ALCOY


EL PORTER LUZÓN S'AFEGEIX A LA DESBANDADA AL GEIEG

Tot just desprès de que el GEiEG confirmés la seva renúncia a la OK Lliga per la temporada vinent i cedís la seva plaça al PAS Alcoy, continuen els moviments de jugadors de la plantilla grupista.

A les ja anunciades baixes de Ferran Rosa –va al CP Calafell-, Oriol Vives i Marçal Casadevall – a l’Igualada-, Ferran Garcia –al Follonica italià-, i la del tècnic Israel Umbert –passa a encarregar-se de la base del GEiEG-, ja es pot afegir la del seu porter, Marcel “Linu” Luzón, que acaba d’anunciar a través de la xarxa social Facebook el seu fitxatge per el PAS Alcoy, precisament el club que ocuparà el lloc del GEiEG a la OK Lliga.



Luzón va arribar al GEiEG aquesta passada temporada provinent del CP Tordera i es va convertir en una de les peces fonamentals dels grupistes per tornar a assolir l’ascens de categoria, acabant la temporada com a porter menys golejat de la 1ª Divisió Estatal. Desprès de molts anys dedicats a l’hoquei, aquesta propera temporada es presentava molt il·lusionant per a Luzón, de 26 anys, ja que era la seva oportunitat de mostrar la seva categoria jugant entre l’elit de l’hoquei, però l’anunci de la renúncia del GEiEG va desmoralitzar molt al jugador, que fins i tot va arribar a anunciar la seva retirada. Amb la oferta de l’Alcoi, Luzón podrà complir el seu somni de poder jugar a la OK Lliga.

Ara resta saber que passarà amb el futur d’altres jugadors grupistes com Xavi Lladò, Miquel Àngel Sànchez o Humberto Da Silva Mendes.