16 d’oct. 2012

ACTUALITAT CP MALGRAT

Aquí teniu les darreres notícies relacionades amb el CP Malgrat.


Les jugadores del PHC Sant Cugat visiten el CP Malgrat

Foto: CP Malgrat
Com vam anunciar amb anterioritat, el passat divendres 5 d’octubre, els jugadors més menuts del CP Malgrat i les jugadores de l’equip MiniFem van tenir un entrenament d’excepció, dut a terme per algunes de les jugadores de l’equip femení del CP Sant Cugat, que milita a 1ª Nacional Catalana. Finalment, per culpa d’una malaltia es van tenir que absentar dues de les jugadores vallesanes, i les que si van poder desplaçar-se van ser Mª Rosa Tamburini, Balnca Soldevila, Elisenda Gassó, Mercè Baquè i Elisenda De Los Santos, que tot i no va poder calçar-se els patins i va tenir que anar amb crosses per culpa d’una lesió, no es va voler perdre la cita. 

Foto: PHC Sant Cugat
L’entrenament va resultar una experiència molt divertida per a tots els presents, que no van dubtar en qualificar-lo com quelcom de positiu. Al finalitzar el mateix, les noies del Minifem del Malgrat van obsequiar a les seves entrenadores ocasionals amb un val per un cap de setmana en un hotel de la població, i les vallesanes els hi van correspondre amb unes samarretes.

A continuació, les noies del Sant Cugat, també van compartir entrenament i van donar el seu suport a l’equip d’hoquei adaptat del club malgratenc, el qual en uns dies tenia que disputar els Jocs Special Olympics a Vilanova i la Geltrú.

Foto: PHC Sant Cugat

Els veterans-iniciació s’estrenen amb una derrota

L’equip de veterans iniciació del CP Malgrat va jugar el divendres 5 d’octubre el seu primer partit des de que es va muntar l’equip fa pocs mesos. El rival va ser un equip de Blanes format també per jugadors que s’han decidit iniciar-se en l’hoquei patins a una edat “madura”, però que ja porten una mica més de temps practicant que els malgratencs.

El partit es va jugar al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar i va acabar amb un marcador de 3-6 favorable als blanencs, malgrat que ningú va donar importància al resultat i tothom va valorar positivament la experiència viscuda i la gran estona que van passar, que va acabar amb un sopar de germanor en un restaurant proper.

Foto de família entre el CP Malgrat i els blanencs. La noia de verd, per edat, no va jugar. (Foto: CP Malgrat)

El CP Malgrat està interessat en poder contactar amb altres equips de veterans-iniciació per poder jugar partidets i amb totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquest esport a una edat “avançada”, per el que posen a disposició les següents vies de contacte:

· tots els dimecres al poliesportiu:  Av/ Tarragona de Malgrat de 18:00 a 20:00h
· per telèfon: 610229709, 696405711 i 607378307
· via mail: info@cpmalgrat.com

La 2ª Patinada Popular resulta un nou èxit

Finalment el temps va acompanyar, i la 2ª Patinada Popular de patins i patinets del CP Malgrat va poder transcórrer amb total normalitat i èxit de participants, en la matinal del diumenge 7 d’octubre.

Uns quatre-cents patinadors i patinadores de totes les edats –quatre gats segons algunes altres fonts i més d’un milió segons en Manolo-, arribats de Malgrat de Mar i les poblacions veïnes van mostrar les seves habilitats sobre enginys rodants de tot tipus en un recorregut pels carrers de la vila maresmenca, que va donar inici en el Parc de Can Campassol i va concloure en el Pavelló Municipal Germans Maragall. Al acabar la patinada, els més petits van poder gaudir dels inflables instal·lats a la explanada del Pavelló, i l’esdeveniment va concloure amb el sorteig entre els participants d’una estada en un vilar rural i un patinet.

Podeu trobar una galeria d'imatges de la Patinada en aquest ENLLAÇ

La "Marea Roja" va invair els carrers de Malgrat

L’equip d’hoquei adaptat guanya l’or als Jocs Special Olympics 2012     

L’equip d’hoquei adaptat per a discapacitats intel·lectuals del CP Malgrat-El Vilar va assolir la medalla d’or en els Jocs Special Olympics que es van disputar a Vilanova i la Geltrú entre el 11 i 14 d’octubre.

La competició d’hoquei adaptat es va fer en el Pavelló Municipal de Les Casernes de Vilanova, els dies 12 i 13 i van prendre part 3 equips: el Barcanova GSIS, el CP Voltregà i el CP Malgrat-El Vilar, que es van enfrontar en sistema de lligueta a doble partit. Els malgratencs, que van tenir el suport d’un significatiu nombre d’aficionats que els hi van acompanyar en l’autocar que el club va posar per a la ocasió, van guanyar els seus quatre partits i van quedar primers de la classificació. Els resultats van ser els següents:

Barcanova GSIS 2 – CP Malgrat-El Vilar 5
CP Malgrat-El Vilar 4 – CP Voltregà 2
CP Voltregà 1 – CP Malgrat-EL Vilar 6
CP Malgrat-El Vilar 6 - Barcanova GSIS 1

Els jugadors i jugadores de l’equip rebran un homenatge de la afició, a la qual oferiran la medalla aquest proper diumenge 21 en la presentació oficial de tots els equips del club.


El equip del CP Malgrat-El Vilar amb alguns dels seus seguidors a Vilanova