OK LLIGA 2012-13 (JORN. 4): VENDRELL 4 - VIC 4

Font: Premsa CE Vendrell

EL MORITZ CE VENDRELL EMPATA AMB EL VIC

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Jepi Selva, Xavi Barrosoequip inicial, Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès, Aleix Cid i Gerard Camps (porter).
CLUB PATÍ VIC: Carles Grau (porter), Josep M. Roca, Romà Bancells, –equip inicial-, Ferran Font, Jordi Carbó, Jacint Molera, Roger Rocasalbas, Xavier Terns, Cristian Rodríguez i Francesc Campor (porter).

Gols
0-1 (13') Cristian Rodríguez; 0-2 (14') Roger Rocasalbas; 1-2 (20') Eloi Albesa, de falta directa; 2-2 (30') Jepi Selva; 2-3 (32') Roger Rocasalbas, de falta directa; 3-3 (41') Xavi Barroso; 4-3 (42') Jepi Selva, i 4-4 (48') Roger Rocasalbas.

Faltes: 16 / 5

Targetes: targeta blava a Xavier Terns (20'), a Jepi Selva (27') i a Jordi Carbó (49').

Àrbitres: Ribó i Castellnou.

Primer part de gran intensitat. Al minut 3, el Vic ja s'hagués pogut avançar en el marcador, però Roger Molina va aturar un penal executat per Cristian Rodríguez. El Vic va insistir i va trobar recompensa amb dos gols als minuts 13, de Cristian Rodríguez, i 14, de Roger Rocasalbas. Al minut 20, Eloi Albesa va trencar la imbatibilitat de Carles Grau a l'OK Lliga amb un gol de falta directa, com a conseqüència d'una targeta blava a Xavier Terns, que posava l'1 a 2 al marcador. Xavi Barroso, al minut 22, hagués pogut empatar de penal, però el va aturar Carles Grau a primera instància i en el rebuig el mateix Xavi Barroso va enviar la pilota al pal.

A la mitja part, els equips de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell van jugar un partit d'exhibició.

Només començar la segona part, Eloi Albesa va tenir l'oportunitat de fer l'empat de falta directa, però la pilota va anar al pal. A la jugada cal afegir-hi una targeta blava a Jepi Selva per protestar que va deixar en inferioritat el Vendrell. Al minut 30, el Moritz CE Vendrell va acumular la novena falta. En aquest mateix minut, Jepi Selva va fer l'empat. Dos minuts després, el Vendrell va fer la desena falta i Roger Rocasalbas va aprofitar l'ocasió de fer el 2 a 3 de falta directa. Al minut 37, Xavi Barroso no va aprofitar l'oportunitat d'un penal a favor del Vendrell per tornar a empatar el partit. Però als minuts 41 i 42, el mateix Xavi Barroso i Jepi Selva van capgirar el marcador. Al minut 47 el Vendrell va fer la quinzena falta, però Roger Molina va aturar la falta directa conseqüent. Tot seguit , Roger Rocasalbas va fer el 4 a 4 de jugada. El final va ser d'infart. Després d'una gran jugada d'Eloi Albesa, els àrbitres van xiular penal contra el Vic, però Carles Grau va aturar el xut de Xavi Barroso.

En definitiva, un gran partit d'hoquei, d'aquells que fan afició.

El proper dimarts el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Reus Deportiu.