9 d’oct. 2012

OK LLIGA FEM 2012-13 (Jorn. 4): VILANOVA 1 - IGUALADA 2

Font: Premsa Igualada HC

VICTÒRIA IN-EXTREMIS
Les igualadines sense fer el seu millor joc van saber aprofitar l’esprint final.

Enric Bernadas | El passat divendres a les 23:00 hores l’equip del Fontanellas y Martí es va desplaçar fins a Vilanova i la Geltrú per jugar el partit de la 4a. jornada de la OK Lliga Femenina. Les noies d’en Pirri van començar el partit amb errades constants, sense ritme i donant moltes opcions d’arribada a porta de les locals. Per sort la gran actuació de la Laura a la primera part, va fer que les vilanovines tant sols poguessin anar al descans amb un escàs 1 a 0.  Al minut onze la Maria Leal assolia el primer gol fruit d’una pèrdua de bola a mig camp, el seu xut el desviava la Raquel enganyant a la Laura.

El segon temps es va iniciar amb un canvi de papers total. Sense desplegar del tot el seu millor joc, les igualadines es van fer amb el control del partit i fruit d’això va surgir el gol de l’empat igualadí. Al minut set la Marta feia un bon xut que una defensa local intentava desviar, introduint la bola al fons de la porteria. Tant sols un minut desprès la Raquel feia una falta pel darrera que l’àrbitre sancionava amb targeta blava i falta directe. Aquesta va ser quasi bé l’única ocasió de que va disposar l’equip local, però la bona intervenció altre cop de la Laura impedia que el Vilanova tornés a posar-se per davant. Les igualadines van començar a apropar-se amb molt de perill però la manca d’encert va impedir que fins a set segons del final, i acabant una jugada amb varies rematades a porta, finalment la Carolina assolís batre a la porteria de les del Garraf. L’alegria de les noies del Fontanellas y Martí IHC va ser majúscula i els set segons finals van ser plàcids, doncs les noies del C.P. Vilanova van perdre la bola immediatament desprès de treure de mig camp i amb això es va acabar l’encontre.

Propers partits: El diumenge dia 21 amb horari encara a convenir, al pavelló de les Comes envers el Sferic de Terrassa.