24 d’oct. 2012

UN GREU PROBLEMA DE SALUT PODRIA FER RETIRAR A DAVID BUSQUETS



ÀNIMS DAVID!!!

Tot just acaba de començar la nova temporada i ja hi tornem a ser... Ens torna a arribar una d’aquelles notícies que ens deixa glaçats i mai ens agrada donar: El jugador del Lleida-Llista Blava David Busquets, es pot veure obligat a deixar l’hoquei patins per culpa d’una greu dolència cardíaca.

David Busquets, de 35 anys, va ser ingressat d’urgències aquest cap de setmana a l’Hospital d’Igualada, on i se li va diagnosticar una pericarditis aguda –la inflamació de la membrana que recobreix el cor-, i s’està a la espera d’una valoració per part d’un especialista cardiòleg, però no es descarta que davant d’aquesta greu situació, el jugador es vegi obligat a abandonar forçosament la pràctica de l’hoquei patins.




No cal dir, que desprès de conèixer la notícia, Busquets ha rebut moltíssimes mostres de suport per part de tot el món hoqueístic, ja que Busquets és un dels històrics de l’hoquei actual, i pel seu caràcter sempre ha deixat amics per allà on ha passat, com Igualada, Barça, Itàlia, Lleida...

Des d’A KOPS D’STICK ens volem afegir a totes les mostres de suport cap a en David, amics, companys i familiars, en aquests moments tant durs, i desitgem de tot cor que tot acabi de força feliç.