12 de nov. 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 3): SANT CUGAT 4 - MATARÓ 2

Font: Premsa PHC Sant Cugat

El primer equip masculí suma el segon triomf de la temporada després de guanyar el CH Mataró per 4-2

Pau Mitjans. Aquest dissabte es va disputar al Pav2 de Sant Cugat el partit corresponent a la tercera jornada de la lliga de Primera Divisió, que va acabar amb la victòria del nostre equip. El Mataró, que arribava com a primer classificat, va veure com un Sant Cugat liderat per Pablo Aguarón els passava per damunt. El resultat final va ser de 4-2.

El partit va començar molt bé pels interessos del PHC Sant Cugat. Quan només es portaven disputats sis minuts de joc, Pablo Aguarón va inaugurar el marcador amb un gran xut llunyà. Quatre minuts més tard, novament Aguarón marcava el segon gol després de completar una gran jugada personal. La resta de la primera meitat va estar controlada  per l’equip gràcies a la solidesa que va mostrar, sobre tot, tant en defensa com a la porteria defensada per en Ramon Gascón. Per acabar de rematar el gran primer temps, a falta de pocs segons per arribar al descans, altra vegada Pablo aconseguia batre el porter rival amb un xut des de fora l’àrea. D’aquesta manera, deixava el partit encarrilat i aconseguia un ‘hat trick’.

La segona part però, va canviar per complet. El Mataró va sortir disposat a remuntar l’encontre i, en el minut onze va fer pujar el 3-1 al marcador. En aquell moment, el partit estava totalment obert i tots dos equips van tenir ocasions clares per marcar. Finalment, va ser Marco Aguarón qui va fer el quart gol del Sant Cugat, després de transformar una falta directa. Quan faltaven vuit minuts per la conclusió, el Mataró va tornar a retallar distàncies per mitjà de Florenza i va afegir emoció al partit. El resultat però, no es va tornar a moure.

La propera setmana l’equip visita la pista del Raspeig, desè classificat a la lliga amb tres punts. Serà el primer desplaçament fora de Catalunya en aquesta lliga i esperem que els homes de Jordi Raga puguin aconseguir els tres primers punts a domicili.

L’home del partit

El santcugatenc Pablo Aguarón va ser, sens dubte, el jugador del partit. Aguarón va firmar una actuació estel·lar després d’aconseguir un ‘hat trick’ en els primers vint-i-cinc minuts i  de liderar el seu equip cap a la victòria. Amb aquests tres gols aconseguits ahir, Pablo Aguarón se situa com a màxim golejador de l’equip i de la primera divisió estatal amb sis dianes.

PHC Sant Cugat: R. Gascón, P. Carulla, R. Riba, E. Gaspar i P. Aguarón. També han jugat B. Jiménez, B. Carrara i M. Aguarón

CH Mataró: J. Esteve, A. Mangas, A. Puig. E. Florenza, X. Pastor. Suplents: M. A. Sánchez, P. Castellví, M. Casas i M. Pou

Gols: 1-0 Pablo Aguarón (5'), 2-0 Pablo Aguarón (10'), 3-0 Pablo Aguarón (24'), 3-1 Èric Florenza (34'), 4-1 Marco Aguarón (37', FD), 4-2 Èric Florenza (42')

Àrbitres: Ignacio Galán García i Ariel Guillermo Necchi Garcia. No han ensenyat tarjetes.

3a jornada a Primera Divisió. Pavelló 2 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler. 200 espectadors