14 de nov. 2012

Presentació del partit solidari entre la Selecció de la Vegueria Penedès i la Selecció Catalana

Font: Premsa CP Vilafranca

Cartell oficial del partit
Aquest dilluns al vespre ha tingut lloc al Vinseum-Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, l’acte de presentació del partit solidari entre la selecció de la Vegueria Penedès i la selecció Catalana absoluta d’hoquei patins, que es jugarà el proper diumenge 23 de desembre de 2012 a les 12:30h al pavelló d’hoquei de Vilafranca del Penedès, i que organitza el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca.
.
L’acte ha comptat amb la presencia del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el sr. Ivan Tibau; el president de la Federació Catalana de Patinatge, el sr. Ramon Basiana; el president de l’Obra Social de Caixa Penedès, el sr. Martí Solé;  així com el sr. Pere Regull, el sr. Marc Castells, i la sra. Neus Lloveras, alcaldes de Vilafranca, Igualada i de Vilanova i la Geltrú respectivament.  També hi havia diversos jugadors d’hoquei, com Marc Gual, els jugadors del Club Patí Vilafranca, Ricard Muñoz, segon entrenador del FC Barcelona, a més del seleccionador català, Jordi Camps i el de la selecció de la Vegueria Penedès i actual entrenador del Patí Vilafranca, Jordi Garcia, la gerent de la Federació Catalana de Patinatge, la sra. Pili Navarro, entre altres.
.
Moment de la presentació del partit amb el presentador Fede Insenser, Ramon Basiana, Neus Lloveras, Pere Regull, Ivan Tibau, Marc Castells i Martí Solé

La presentació que ha omplert l’auditori del Vinseum de gom a gom, ha servit de retrobament entre les moltes persones vinculades al món de l’hoquei que s’hi han aplegat, també per expressar el  sentir de la Vegueria Penedès, reclamant la territorialitat històrica, i per explicar el motiu principal de la iniciativa del partit: el de la solidaritat, ja que durant el partit es durà a terme una recollida d’aliments pel Rebost Solidari i una recollia de joguines que aniran destinades a la Creu Roja. Així per poder veure el partit no caldrà pagar cap entrada, sinó que l’accés al pavelló serà mitjançant l’aportació d’algun aliment o alguna joguina, per tal de col·laborar amb la causa d’aquest partit que és ajudar a les persones més necessitades.
.
D’aquesta manera, s’espera que el partit entre les dues seleccions sigui una festa de la solidaritat i l’esportivitat, i on tothom podrà gaudir d’un dels millors espectacles de l’hoquei patins. Des del Club Patí Vilafranca també volem donar les gràcies a la Federació Catalana de Patinatge, als Ajuntaments i als Consells Comarcals implicats, i a totes les persones que faran possible aquest acte solidari en benefici dels més necessitats.

Fotografia de tots els representants que han fet possible el partit entre la Selecció de la Vegueria Penedès i la Selecció Catalana