Font: Premsa CP Vilafranca

Club Patí Monjos 5  - Caixa Penedès Club Patí Vilafranca B 8
. .
EL DERBI ÉS PEL VILAFRANCA

Aquest dissabte el Patí B es desplaçava a la pista dels Monjos per diputar el segon dels tres derbis que ha de jugar el sènior B del Vilafranca (Sitges, Monjos i Sant Ramon). El Patí es va endur els tres punts en un partit on a la primera part els homes de Josep Fuster van fer un plantejament molt seriós i van arribar al descans amb un 1 a 5 al seu favor, però a la segona part, els Monjos va recuperar-se fins al 3 a 5, amb un Vilafranca que ja es pensava que ho tenia fet. Un temps mort dels vilafranquins va posar les coses al seu lloc, i la reacció es va notar a la pista marcant 3 gols més, i tot i que els Monjos també van fer-ne 2 més, no va tenir opció i el partit es va acabar amb un 5 a 8 favorable als vilafranquins, que amb aquest resultat es col·loquen segons a la classificació. El proper partit dels Vilafranquins serà el derbi local contra el Sant Ramon, on el Patí ha de guanyar per tal d’optar a les primeres posicions de la classificació.