OK LLIGA 2012-13 (JORN. 10): BARÇA 4 - VENDRELL 2

Gran partit del Moritz CE Vendrell al Palau Blaugrana

Alineacions

FC BARCELONA: Egurrola, Gual, Mia Ordeig, Panadero, Torra –cinc inicial- Miras, Álvarez i García.

MORITZ CE VENDRELL: Molina, Costa, Jepi Selva, Albesa, Barroso –cinc inicial- Ruiz, Aragonés i Rodríguez.

Gols

0-1 (19') Albesa, de falta directa; 1-1 (23') Torra, de falta directa; 1-2 (38') Albesa, de falta directa; 2-2 (40') Álvarez; 3-2 (48') Torra, i 4-2 (49') Torra, de falta directa.

Faltes: 17 / 20

Targetes: blaves Álvarez (19'), a Miras (22') i dues a Eloi Albesa (24').

Àrbitres: Sandoval i López Varela.

El Moritz CE Vendrell li va complicar el partit al FC Barcelona agafant avantatge en el macador en dues ocasions. El Vendrell va fer el 0 a 1 en una bona definició d’Albesa en una falta directa. Quatre minuts després, Torra, també de falta directa, va fer l'empat i es va arribar al descans amb un 1 a 1 al marcador. A la segona part, es va repetir el guió. Al minut 38, Albesa, de falta directa, va avançar de nou el Vendrell i Pablo Álvarez, dos minuts després, va aconseguir l'empat. Quan semblava que el Vendrell es podria emportar un empat de la seva visita al Palau, als minuts 48 i 49 Torra va fer el 3 a 2 i el 4 a 2 definitiu. En definitiva, gran partit d'hoquei en què el Moritz CE Vendrell, a domicili, va plantar cara al FC Barcelona, de la mateixa manera que va fer recentment contra el Liceo a casa. De totes maneres, malgrat la derrota, l'equip dirigit per Guillem Cabestany continua tercer a la classificació de l'OK Lliga.

El proper dissabte 8 de desembre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita de l'Igualada HC.

Partit d'anada de la CERS a Suïssa

Us comuniquem que, a petició de l'equip contrari, el partit d'anada de la següent eliminatòria de la CERS contra l'RHC Diessbach es jugarà la pista de l'equip suís el dissabte 15 de desembre, a les 20 h. I el partit de tornada es disputarà el dissabte 19 de gener, a les 20 h, al pavelló del CE Vendrell.