ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

El Vilafranca B s’endú els tres punts d’Andorra i manté el liderat

HC Andorra 2 - Caixa Penedès Club Patí Vilafranca B 5

El sènior B del Patí tenia un desplaçament difícil el passat divendres a la nit a la capital del País dels Pirineus. El Patí va fer un dels partits més seriosos de la lliga davant d’un clar aspirant a l’ascens. El partit va començar malament pels vilafranquins, ja que en el minut 1 l’Andorra s’avançava en el marcador, però la reacció vilafranquina no es va fer esperar i tant sols quatre minuts després, Marc Martí feia l’emapt a 1. Amb l’empat els dos conjunts tenien ganes de jugar, però va ser l’Andorra el que va fer el segon tant sols 3 minuts després. El Patí no va abaixar la guàrdia i en el minut tretze, Oriol Garrido feia l’empat a dos en un gran gol de tècnica per darrera la porteria local. Tant sols un minut després, el capità Oriol Painous feia el 2 a 3 amb que s’arribaria al descans.

A la represa el Patí va dominar el partit amb un joc ràpid i d’atac, mentre que l’Andorra s’anava apagant poc a poc, ja que en cinc minuts Albert Torra feia el quart gol amb una gran jugada trenada entre el mateix Torra i Aleix Córdoba, i el cinquè d’un xut a l’escaire del porter andorrà, que malgrat la seva estirada poc i va poder fer. Quedava molt de partit i el Vilafranca es va limitar a controlar el joci fins i tot va tenir alguna ocasió més de gol, però el marcador no es va moure, i es va acabar amb el resultat de 2 a 5, que li donen 3 punts més per mantenir-se com a líders de la classificació de 2ª Catalana.

Resultats dels partits dels equips del CP Vilafranca del cap de setmana del 26-27 de gener:

ESCOLA:  CP Vilafranca 0 - CP Sant Ramon 3
PRE-BENJAMI INICIACIÓ: CE Cornellà 0 - CP Vilafranca 3
PRE-BENJAMÍ A: CP Manlleu 2 - CP Vilafranca 1
PRE-BENJAMÍ B:  HC Castellar 3 - CP VIlafranca 0
PRE-BENJAMÍ C: CP Malgrat de Mar 2 - CP Vilafranca 2
BENJAMÍ:  CP Vilafranca 2 - HC Montbui 4
ALEVÍ:  Sitges RCP 4 - CP Vilafranca 5
JUVENIL A: CP Vilafranca 2 - CH Juneda 2