31 de gen. 2013

COMUNICAT D'A KOPS D'STICK



Davant de que alguns mitjans informatius han fet servir total o parcialment la imatge adjunta, propietat d’A KOPS D’STICK, per il·lustrar la notícia de la detenció del president del CH Lloret, el sr. Joan Lluís Perarnau, A KOPS D’STICK vol fer el següent aclariment:


- Que A KOPS D’STICK en cap moment ha donat i ni se’ns ha demanat cap mena de consentiment per fer servir la esmentada imatge, ni total ni parcialment.


- Que han sigut els mateixos mitjans informatius els qui han obtingut la fotografia des de la nostra web o el nostre perfil de Facebook, en alguns casos, sense citar ni tant sols la procedència.


- Que obviament A KOPS D’STICK no comparteix necessariament les notícies o opinions expressades en el text que pugui acompanyar a la imatge en els diferents articles publicats aliens a la nostra web.


- Que A KOPS D’STICK no ha rebut cap compensació per l’ús aliè de la fotografia esmentada, ni tant sols ha pensat en obtenir cap mena de benefici a costa d’ella.


- Que fins que la justícia pugui demostrar el contrari, A KOPS D’STICK respecta total i incondicionalment la presumpció d’innocència del sr. Perarnau i del CH Lloret de les acusacions a les que s’han vist sotmesos per la seva vinculació a la “Operació Clotilde”.

La imatge de la discòrdia