Font: Premsa CP Vilafranca

2ª CATALANA, GRUP II
CP VILANOVA B 3 - CP VILAFRANCA B 5

EL VILAFRANCA B GUANYA EL DERBI I CONTINUA LÍDER DE 2ª CATALANA

El Club Patí Vilafranca B, va derrotat clarament al filial del Vilanova per 3 a 5. El partit es disputava al pavelló de les Casernes amb força ambient a les graderies, on també hi eren presents aficionats vilafranquins.
.
El partit va començar amb domini dels penedesencs. Tot i que el Vilanova estava ben posicionat a la pista, el que duia el pes del partit eren els homes de Josep Fuster, que des d’un bon principi van començar a assetjar a la porteria defensada per Àlex Alguilar. Marc Martí va obrir el marcador en el minut 11, amb un xut des de la frontal de l’àrea que es va escolar a la porteria vilanovina, posant així el 0 a 1.  Tant sols 3 minuts després, Jordi Busquets tornava a perforar la porteria del Vilanova amb un xut llunya que es va escolar per sota les cames del porter local, deixant el marcador amb el 0 a 2 amb que s’arribaria al descans.
.
A la represa, el Vilafranca va fer dos gols en el mateix minut, i és que quan tant sols s’havien jugat 2 minuts de la segona part, Oriol Garrido lliure de marca al segon pal feia el 3r gol després d’una passada de la mort d’Aleix Córdoba. En el quart gol, fet tal i com dèiem en el mateix minut, les tornes es van canviar, i Oriol Garrido va fer una passada des del seu propi camp que va deixar a Aleix Córdoba sol davant del porter per fer el 0 a 4. El Vilanova lluny de decaure va marcar el seu primer gol quatre minuts després posant el  1 a 4. Un minut després el Vilanova desaprofitaria una falta directa que pararia el porter vilafranquí Jaume “Pipo” Ventura. El Patí també va tenir una falta directa favorable, però Jordi Busquets va errar el llançament. En el minut 16, dos minuts més tard el Vilanova feia el  segon gol,  i aprofitant un petit desconcert del Vilafranca, els locals van fer el 3r un minut després, quan quedaven 6 minuts per acabar el partit. Els homes de Josep Fuster, veient que el Vilanova es podria créixer, van tranquil·litzar el partit, i van mantenir aquests dos gols d’avantatge en que es va acabar el partit, on fins i tot haguessin pogut fer un gol més, si Oriol Garrido hagués materialitzat una falta directa que el porter  va aturar a manca de 2 minuts pel final.
.
Ara el Pati es primer de 2ª Catalana amb 39 punts, i el proper partit serà el dissabte 16 de febrer davant l’Amposta a Vilafranca.

JÚNIOR PREFERENT
CP VILAFRANCA 11 – HC CALDES B 5

EN EL BON CAMÍ

L’equip júnior, després del mal inici de la lligueta de preferent, on hi juguen els 16 millor equips de Catalunya,  davant dels equips més forts del grup, sembla que hagi recuperat la dinàmica de joc, i ja porta 3 partits on ha aconseguit un empat i 2 victòries, la ultima precisament aquest cap de setmana davant del Caldes per un clar 11 a 5. El proper partit de l’equip júnior serà el proper dissabte a les 18:30h a Vilafranca davant del Sant Cugat.

Els resultats dels equips del CP Vilafranca durant el cap de setmana del 2-3 de febrer han estat els seguents:

ESCOLA A (6-7 anys):  CP Vilanova 2 - CP Vilafranca 1
ESCOLA B (6-7 anys): CP Calafell 3 - CP Vilafranca 0
ESCOLA C (4-5 anys): HC Capellades 2 - CP Vilafranca 2
PRE-BENJAMÍ INICIACIÓ: CP Vilafranca 3  - CH Caldes 0
PRE-BENJAMÍ A: CP Vilafranca 1 - CH Cerdanyola 2
PRE-BENJAMÍ B: CP Vilafranca 0 - CP Monjos A 3
PRE-BENJAMÍ C: Descansa
BENJAMÍ: CP Masquefa 3 - CP Vilafranca 2