4 de febr. 2013

OK LLIGA 2012-13 (JORN. 16): VENDRELL 2 - CALAFELL 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell comença la segona volta de l'OK Lliga  amb un empat en el derbi comarcal

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Jepi Selva, Xavi Costa, Eloi Albesa –cinc inicial-, Xavi Barroso, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

CP CALAFELL TOT L'ANY: David Arellano, Sergi Romeu, Marc Vergés, Borja Ferrer, Gerard Vergés -cinc inicial-, Xavier Andreu, Xavier Díez, Ferran Rosa, David Ros i Ferran Ortoll.

Gols
0-1 (7') Borja Ferrer; 1-1 (8')  Jepi Selva, de penal; 2-1 (35') Eloi Albesa, de falta directa, i 2-2 (49') David Ros, de falta directa.

Targetes: blaves a Sergi Romeu (7'), Eloi Albesa (7'), Pere Varias (8') i Gerard Vergés (11').

Àrbitres: Ribó i Garrote.

El Moritz CE Vendrell va empatar 2 a 2 en l'apassionant derbi comarcal contra el Calafell en un pavelló ple de gom a gom amb dues aficions completament entregades als seus equips. Abans de començar l’afició vendrellenca va realitzar un mosaic amb cartolines especial per a l'ocasió.

El Calafell va ser el primer a marcar, al minut 7, amb un gol de Borja Ferrer. El gol de l'empat vendrellenc va arribar poc després amb  un penal executat per Jepi Selva. Arran de la jugada del penal, van rebre targeta blava Sergi Romeu, per la falta, i Eloi Albesa, per protestar. El Vendrell hagués pogut ampliar la distància en el marcador amb dues faltes directes a causa de targetes blaves a Pere Varias i a Gerard Vergés, però Jepi Selva i Eloi Albesa no van estar encertats en l'execució de les faltes directes corresponents. Abans del descans, els dos equips van tenir clares ocasions de gol. Fins i tot, el Calafell va diposar d'una falta directa per l'acumulació de deu faltes per part del Vendrell, però Roger Molina va aturar l'execució de Borja Ferrer.

Amb l'empat d'1 a 1 va començar la segona part, que va continuar amb el mateix ritme de la primera meitat, amb oportunitats de gol per als dos equips. Al minut 28, el Vendrell va cometre la quinzena falta, però novament Roger Molina va aconseguir aturar la falta directa executada per Gerard Vergés. Al minut 35, el Calafell va cometre la desena falta i, en aquesta ocasió, Eloi Albesa va sorprendre David Arellano i va fer el 2 a 1. Amb aquest resultat tan ajustat, els minuts anaven passant i el Vendrell anava tenint ocasions per fer el gol de la tranquil·litat. Però el Calafell, amb una defensa molt ben ordenada i un David Arellano molt segur a la porteria, va saber mantenir la mínima distància en el macardor i esperar la seva oportunitat per marcar algun gol. I quan només faltava mig minut per finalitzar el partit, el Vendrell va fer la seva vintena falta i David Ros va marcar la falta directa consegüent amb un xut fort i sec fent el 2 a 2, resultat amb el qual va finalitzar el partit.

En definitiva, resultat a part, es va viure un gran derbi comarcal amb un joc intens i grans jugades de qualitat. Partits com aquest són els que fan afició i esperem viure'ls per molts anys a l'OK Lliga.

El proper cap de setmana el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista del Vilanova, i dimarts 12 de febrer rebrà la visita del Shum.