1 de febr. 2013

COMENÇA LA LLIGUETA D’ESCOLES “ELS MENUTS” 2013


Desprès d’uns primers mesos de temporada on els més menuts practicants d’hoquei han pogut fer els seus primers contactes amb els patins i l’estic, aquest cap de setmana del 2 i 3 de febrer donarà inici la lligueta d’escoles “Els Menuts” que organitza el CP Malgrat i enguany arriba a la seva 11ª edició.

La lligueta “Els Menuts” no es tracta de cap competició en sí, ja que no es computen els resultats, sinó que més aviat es tracta d’una mena de col·laboració entre els clubs inscrits per a que els seus equips d’escola es puguin iniciar en el món de la competició, aprenent els valors del treball en equip al enfrontar-se a altres conjunts i alhora coneixent a altres nens i nenes de la mateixa edat que comparteixen la seva mateixa afició per l’hoquei patins, sempre dins d’un ambient d’esportivitat. Per garantir l’esperit principal d’aquesta lligueta, el CP Malgrat enguany posarà més èmfasi en el control de les edats dels jugadors inscrits, per evitar que alguns equips es “reforcin” amb algun jugador de categoria superior per algun dels seus partits, pràctica que l’únic que causa és un perjudici per a tots els nens.

En la edició de 2012, més de 100 nens i nenes de 3 a 6 anys repartits en 10 equips van prendre part en aquest campionat. Els equips que prendran part aquest any seran: CP Malgrat, CP Tordera, Escola La Vinya, GEiEG, CH Vilassar, CP Sant Celoni,  CH Arenys de Mar, SHUM, CE Arenys de Munt. La lligueta acabarà el 8 de juny amb una darrera jornada disputada integrament en el pavelló del CP Malgrat amb festa de comiat i repartiment de premis per a tots els nens participants.

Per a més informació:
CP Malgrat.
Tels: 610 229 709 / 607 378 307
E-mail: clubpatimalgrat@gmail.com

Els participants de la festa final de "Els Menuts" 2012