7 de febr. 2013

ELS VETERANS-INICIACIÓ DEL CP MALGRAT INICIEN EL SEU “WORLD TOUR “2013


AQUEST CAP DE SETMANA ANIRAN A EUSKADI

Des de la seva constitució ara fa uns mesos, l’equip de Veterans-iniciació del CP Malgrat s’ha bolcat en promocionar la pràctica de l’hoquei patins entre la gent madura que mai ho hagi practicat, i amb aquest pretext –entre altres- estan disposats a recórrer tota la geografia mundial compartint la seva experiència amb altres clubs amb la seva mateixa situació.

La gira dels malgratencs els hi portarà aquest cap de setmana fins a terres basques, on s’enfrontaran al dissabte 9 de febrer a l’equip de Beteranoek-initiation  del CD Urdaneta, recentment creat entre els pares del joves jugadors dels diferents equips d’aquest club. Per a tal esdeveniment, el CP Malgrat és desplaçarà fins a Bilbao en autocar el divendres dia 8 i es concentrarà en un hotel de la mateixa ciutat, on el cos tècnic ha permès la presència de les parelles dels jugadors. El partit tindrà lloc el dissabte al matí i desprès es farà un dinar de germanor entre els representants de les dues entitats. La expedició catalana tornarà a Malgrat el diumenge 10 desprès de gaudir d’un recorregut turisticgastronòmic per la ciutat de Bilbao (les males llengües asseguren que aquest és el veritable motiu del desplaçament i lo del partit és només una excusa...). 

Els jugadors del CD Malgrat convocats per l’ocasió són: Jordi De la Fuente, Isidro Vidal, Jaume  Fret, Ramon Garcia, Salvador Pons, Josep Aguilera, Pere Hernàndez i Manolo Juiz. Per part del CD Urdaneta jugaran: Roberto Pagazaurtundua, Javier Arkotxa, Miguel Carrasco, Pablo Zufia, Óscar Alonso, Juan Alonso, Juanan Martín, Tony Melero i Iñigo Vallejo. La principal preocupació dels dos clubs de cara a aquest enfrontament és la de que tornin tots els jugadors sans i estalvis sense tenir que lamentar cap dany personal d’importància.

Els "valents" integrants de l'equip de Veterans-iniciació del CP Malgrat possant per la foto oficial (foto: web CP Malgrat)