OK LLIGA 2012-13 (JORN. 17): VILANOVA 2 - VENDRELL 4

Victòria del Moritz CE Vendrell a la pista del Vilanova

Alineacions

CP VILANOVA: Manel Garcia, Jordi Creus, Francesc Gil, Carles Rodríguez i Joan Ramon De Moya -cinc inicial- Sergi Sabater, Óscar Martínez, Carles Rodríguez, Esteve Pujals i Álex Aguilar.

MORITZ CE VENDRELL: Xavier Barroso, Xavier Costa, Jepi Selva, Eloi Albesa i Roger Molina -cinc inicial- Óscar Ruiz, Jordi Aragonés, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez i Gerard Camps.

Gols
0-1 Àngel Rodríguez (21′); 1-1 Jordi Creus (28’); 1-2 Eloi Albesa (32’), de falta directa; 1-3 Jepi Selva (33’); 2-3 Francesc Gil (37’), i 2-4 Xavier Costa (48’).

Targetes:
blava a Manel Garcia al minut 49.

Àrbitres: Veiga i López.

Als primers minuts els dos equips van sortir molt intensos. A deu minuts per al descans, el Vendrell va passar a fer jugades més llargues i el Vilanova va basar el seu joc ofensiu a fer contraatacs. I quan semblava que la primera part podria acabar amb el resultat de 0 a 0, Àngel Rodríguez va avançar el Vendrell en el marcador i amb aquest resultat ajustat es va arribar al descans. A l''inici de la segona part, el Vilanova va sortir decidit de remuntar el marcador advers i als tres minuts de la represa Jordi Creus  ja va aconseguir empatar. Però, al minut 32, amb la desena falta del Vilanova, Eloi Albesa va marcar de falta directa i va desfer l'empat a favor del Vendrell. Un minut després Jepi Selva va ampliar l'avantatge en el marcador fent l'1 a 3. El Vilanova no es va rendir amb aquest tercer gol del Vendrell i, al minut 37, amb un bon contraatac, Francesc Gil va fer el 2 a 3. I quan semblava que podia arribar l'empat, al minut 48 Xavi Costa va fer el definitiu 2 a 4. En definitiva, gran victòria del Moritz CE Vendrell a les Casernes de Vilanova que el manté en la quarta posició de la classificació de l'OK LLIGA.

Promoció per al partit d'OK LLIGA del proper dimarts

El proper dimarts 12 de febrer, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Shum Maçanet. El preu de les entrades per a aquest partit intersetmanal serà de 5 euros. A més, qui tingui la targeta de col·laborador/a podrà convidar una persona a entrar de forma gratuïta.