12 de febr. 2013

ACTUALITAT BASE CP VILAFRANCA

Font: Premsa CP Vilafranca

JÚNIOR
CP VILAFRANCA 4 - PHC SANT CUGAT 5
Derrota injusta

Els homes de Sebas Moreno van perdre ahir davant del Sant Cugat, en un partit on els vilafranquins no es van merèixer en cap moment el resultat final. A la primera part els vilafranquins van dominar tant en joc com en ocasions, però van ser els del Vallès els que a poc més de 5 minuts pel descans, i gràcies a que l’àrbitre va xiular un penal una mica dubtós, van aconseguir el 0-1.

A la segona part, els santcugatencs van sortir amb més decisió i van fer el 0-2, tot i que poc després el Patí feia el 1 a 2. Les ocasions més clares les tenia el Patí, però els del Vallès tenien més efectivitat. Així, arribant en poques ocasions, es van posar en el marcador amb un 2 a 5 que el Vilafranca va intentar neutralitzar, però es va quedar amb el 4 a 5, i que hagués pogut remuntar si al final haguessin transformat una falta directa i un penal. Però en l’esport, val ser més efectiu que posar espectacle, i tot i jugar un gran partit el Patí va caure derrotat en un partit que es mereixien guanyar. La propera setmana jugaran davant el FC Barcelona el diumenge a les 12:30h a Llars Mundet.


Treball educatiu i de formació

Ahir a la tarda es va disputar el partit de la lliga Penedès-Garraf d’hoquei patins entre el Club Patí Vilafranca i l’Escola Pau Boada, i on, des de ja fa 3 anys, el Patí i el centre escolar estan col·laborant en un projecte social, educatiu i de formació a l’escola per tal de que els més menuts de l’escola Pau Boada del barri de l’Espirall s’introdueixin en l’hoquei patins mitjançant els valors de educatius que comporta aquest esport: treball d’equip, esforç, esportivitat, amistat, entre altres i on els mes menuts es diverteixen d’allò més. L’escola ja disposa d’una pista d’hoquei al mateix pati de l’escola on dos cops per setmana i en horari extraescolar el Patí aporta els monitors per tal de formar als jugadors de l’escola, els quals juguen des de ja fa uns anys a la lliga d’hoquei dels jocs esportius escolars de l’Alt Penedès i Garraf, i on per l’equip de l’escola ja han passat més d’una quarantena de jugadors des de que es va formar. L’escola i el Club Patí Vilafranca veuen molt positiu aquest treball de l’educació mitjançant l’hoquei i confien en tirar endavant aquest projecte molts anys més.

Foto conjunta dels quips de l'Escola Pau Boada i del CP Vilafranca