OK LLIGA 2012-13 (JORN. 18): VENDRELL 3 - SHUM 1

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya 3 a 1 al Shum

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Costa, Eloi Albesa,  Jepi Selva, Xavi Barroso –equip inicial–, Òscar Ruiz, Jordi Aragonès, Lluís Ferrer, Ángel Rodríguez i Gerard Camps (porter).

SHUM GRUPO MAESTRE: Willy Domínguez (porter), Jordi Galan, Jordi Bartrés, Marc Navarro, Ruben Fernández –equip inicial-, Marc Roca, Albert Soler, David Gelmà, Xavier Aldrich i Joel Moral (porter).

Gols
1-0 (27') Jepi Selva; 1-1 (32') Marc Roca; 2-1 (37') Xavi Costa, de penal; 3-1 (39') Xavi Barroso;

Targetes: blaves a Jordi Bartrés (38'), a Marc Roca (44') i a Eloi Albesa (47').

Faltes: 15 / 15

Àrbitres: Fernández i López.

Inici de la primera part molt intens, en què el Vendrell es va carregar de faltes. Al minut 9, el Shum va fer penal sobre Jepi Selva, però Willy Domínguez va aturar l'execució de Xavi Barroso. En els minuts següents els dos equips van tenir ocasions de marcar, però els porters van mostrar-se molt segurs defensant la seva porteria. Al descans es va arribar sense estrenar el marcador.

La segona part va començar bé per al Vendrell. Al minut 27, Jepi Selva no va estar encertat en l'execució d'un penal que li havien fet a ell mateix, però, tot seguit, de jugada personal, va fer l'1 a 0. Al minut 31, el Vendrell va disposar d'un altre penal, però Willy Domínguez va tornar a aturar el xut de Xavi Barroso. El mateix Barroso, en el rebot, va estavellar la pilota al pal. Al minut següent, els àrbitres van xiular penal a favor del Shum. Roger Molina va aturar el xut de Marc Roca, però, en el rebot, el mateix Roca va fer l'empat. D'aquesta manera, un possible 2 a 0 es va convertir en un 1 a 1. I els dos equips amb nou faltes. Al minut 37, Xavi Costa va fer el 2 a 1 gràcies a un nou penal que van fer a Jepi Selva. Al minut següent el Shum va fer la desena falta, però Eloi Albesa no va marcar en la falta directa consegüent. Al minut 39, Xavi Barroso va fer el 3 a 1 amb un xut que va passar per entre les cames de Willy Domínguez. Al minut 42, el Vendrell va fer la desena falta, però Roger Molina va aturar la falta directa corresponent i va impedir que el Shum retallés distància en el marcador. Al minut 44 Marc Roca va rebre targeta blava. Eloi Albesa va estavellar una esplèndida execució de la falta directa al pal. Al minut 47 Eloi Albesa va rebre targeta blava per protestar una decisió arbitral i el Vendrell va haver de jugar minuts finals amb inferioritat. I els dos equips a una falta per fer la quinzena, la qulal va caure per part dels dos equips. Però els dos porters van aturar les faltes directes corresponents i el marcador ja no es va moure. Amb aquest resultat el Moritz CE Vendrell se situa tercer de la classificació de l'OK Lliga.

El proper dissabte, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Forte dei Marmi per disputar el partit d'anada dels quarts de final de la CERS.