OK LLIGA 2012-13 (JORN. 19): VIC 3 - VENDRELL 6

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya 3 a 6 a la pista del Vic

Alineacions

CLUB PATÍ VIC: Carles Grau (porter), Titi Roca, Romà Bancells, Roger Rocasalbas, Cristian Rodríguez –equip inicial-, Jordi Burgaya, Jacint Molera, Jordi Carbó, Xavier Terns i Francesc Campor (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Costa, Eloi Albesa, Jepi Selva, Xavi Barrosoequip inicial, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

Gols

1-0 (6') Roger Rocasalbas, de penal; 1-1 (8') Jepi Selva; 1-2 (16') Xavi Barroso; 1-3 (38') Xavi Costa; 2-3 (39') Xavi Terns; 2-4 (45') Jepi Selva, de penal; 2-5 (46') Jepi Selva, de falta directa; 2-6 (48') Jepi Selva, i 3-6 (49') Romà Bancells.

Targetes: targeta blava a Eloi Albesa (12') i a Romà Bancells (2a part).

Àrbitres: Garmendia i Dapena.

Els primers minuts de joc van ser molt intensos. Al minut 6, el Vic ja es va poder avançar en el marcador gràcies a un penal executat per Roger Rocasalbas. Tres minuts després, Jepi Selva va fer l'empat al minut 9. Eloi Albesa va rebre una targeta blava a 13 minuts per al final de la primera meitat, però la falta directa executada pel Vic vigatans no va acabar en gol. Al minut 16, Xavi Barroso va fer l'1 a 2 i amb aquest resultat es va arribar al descans.

Després d'uns minuts incerts en què el marcador no es va moure, al minut 38 Xavi Costa va fer l'1 a 3. Aquest avantatge es va veure reduït pocs segons després amb un gol de Xavi Terns. En els darrers cinc minuts del partit, Jepi Selva va marcar tres gols, un de penal i un altre de falta directa, que van encarrilar la victòria final del Vendrell. Al darrer minut Romà Bancells va fer el 3 a 6 definitiu.
Amb aquesta victòria el Moritz CE Vendrell es manté tercer en la classificació de l'OK Lliga i    encara amb força la seva participació a la fase final de la Copa del Rei. Divendres 1 de març, a les 18.45 h, jugarà amb el Vilanova, un partit que es podrà seguir a través de Ràdio el Vendrell i del seu web www.rtvelvendrell.cat.