OK LLIGA 2012-13 (JORN. 19): SHUM 2 - BLANES 2

Font: Premsa SHUM

El derbi acaba amb un empat amarg
-
 El SHUM Grupo Maestre va remuntar un 0-1 però el Muralla Òptica Blanes va acabar empatant quan només quedaven 42 segons

-  Tot i la victòria del Sant Feliu, els maçanetencs segueixen fora del descens

Crònica:

Un punt que no serveix gaire per res. Així es podria definir l’empat que hi ha hagut aquesta nit entre SHUM Grupo Maestre i Muralla Òptica Blanes. Els maçanetencs han capgirat el marcador però no han pogut mantenir el 2-1 perquè Bargalló ha transformat un penal a falta de 42 segons, una decisió arbitral que no ha agradat gens als jugadors locals.

Lluís Teixidó ha avançat el Blanes al minut 7 de partit gràcies a un xut creuat des de la frontal de l’àrea. En una primera part marcada per les possessions llargues del conjunt de Miquel Umbert, el Maçanet ha pogut establir l’empat a un a falta de tres minuts pel descans després que Marc Roca aprofités el rebot d’un penal xutat per ell mateix.

El ritme del partit s’ha intensificar a la segona part, on ambdós equips han ofert un partit intens amb nombrosos contraatacs. Els dos equips han buscat la victòria perquè un empat els servia de poca cosa, però han estat els locals qui hi han posat més ganes. El premi ha arribat al minut 44 quan Bartrés ha superat magistralment Llaverola en el llançament d’una falta directa. Tot semblava indicar que el partit acabaria a favor dels locals però a falta de 42 segons Formatgé ha buscat petroli dins l’àrea i ha caigut davant Willy i un defensa local. Els àrbitres han xiulat un penal protestat pels jugadors locals que han vist com Bargalló posava l’empat a dos definitiu. Un resultat que podria haver estat diferent si, només a un segon per acabar el partit, Marc Roca hagués transformat una falta directa, quan només tenia temps per xutar.

Aquest empat amarg manté el SHUM Grupo Maestre fora de les places de descens –empatat amb un Sant Feliu que ha guanyat al Lleida– i a tres punts de Blanes i Lloret.

Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Willy Domínguez (p), Albert Soler, Jordi Bartrés, Marc Navarro i Ruben Fernández (cinc inicial); Marc Roca i Jordi Galán.

Muralla Òptica Blanes: Jaume Llaverola (p), Francesc Bargalló, Lluís Teixidó, Joan Grassas i Ferran Formatgé (cinc inicial); Kimi Ridaura i Àlex Ridaura.

Gols (2-2): 0-1, m.7, Lluís Teixidó; 1-1, m.22, Marc Roca (penal); 2-1, m.44, Jordi Bartrés (penal); 2-2, m.49, Francesc Bargalló (falta directa).

Àrbitres: Ribó i De La Hera.  Faltes: 14 (SHUM) i 15 (Blanes).

Incidències: Partit corresponent a la dinovena jornada d’OK Lliga. Més de mig miler d’espectadors al pavelló municipal de Maçanet de la Selva.