11 de febr. 2013

PROTAGONISTA "A KOPS D'STICK" 2012: COMENCEN LES VOTACIONS


AJUDA’NS A TRIAR-NE UN!!!

Un any més hem fet públics els noms dels nostres candidats a PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2012. També un any més, la decisió de triar-ne només uns pocs ha estat molt dura i se’ns han quedat moltíssims noms en el tinter de molta gent que també seria total mereixedora d’aparèixer a la llista final. Però bé, ha arribat la hora de triar a un guanyador dels 8 candidats que han arribat a la final, i com en les dues passades edicions, hem penjat una enquesta en el lateral del Bloc per a que entre tots els nostres seguidors ens ajudeu a triar al PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2012. Ja sabeu que per triar als candidats hem deixat de banda els títols, gols i estadístiques, i ens hem  endinsat en la part humana, en busca d’aquelles històries que ens han captivat i ens han afectat d’una manera o una altra, que ens han fet veure la part més amagada del hoquei, però gent que viu per l’hoquei i gràcies a la qual aquest esport es manté viu i aixeca passions entre els seus aficionats.


Els candidats a PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2012 són:

Piqueu sobre el nom per enllaçar amb el seu article complet


JORDI MARTÍNEZ (Delegat del FC Barcelona). La inestimable col·laboració d’en Jordi Martínez va resultar vital per a que A Kops d’Stick continués una temporada més regalant amb tant d’èxit entrades per anar a veure els partits del Barça.

LLUÍS RODERO (Soci propietari de Replic). A part d’un gran jugador, en Rodero és un dels propietaris de Replic, una marca puntera en material per hoquei patins, i des de fa un parell d’anys col·labora de forma continuada amb A Kops d’Stick cedint-nos samarretes i material per repartir entre els nostres seguidors.


CD URDANETA (Euskadi). Fora de terres catalanes és podria considerar “territori hostil”  per la supervivència de l’hoquei patins, però sempre hi ha petits oasis aïllats, on els seus habitants lluiten amb il·lusió i passió per sobreviure, crèixer i promocionar l’hoquei patins. Un gran exemple és el CD Urdaneta de Euskadi.

BETO BORREGÁN (Ex jugador del FC Barcelona). Desprès de 18 anys a l’elit, 61 títols al palmarès i tota una vida fidel als seus colors, el passat 2012 va donar per acabada la seva trajectòria esportiva sobre la pista Beto Borregán, sens dubte, un dels millors jugadors de tota la història de l’hoquei patins.  

CARME VILA (Directiva del CP Tordera). Té el perfil d’aquells directius que fan falta a cada club. Alegre i riallera, contribueix a crear sempre bon ambient allà on és, i oberta, atenta i amable, sempre facilita  les coses a tothom que requereix del seu ajut.  La Carme Vila és el somriure del CP Tordera.

RAFEL BAGOT (Periodista de TVC). Quan el van designar encarregat de l’hoquei patins a TVC sense ser seguidor va mostrar una professionalitat fora de dubtes, dedicant bona part del seu temps lliure durant l’estiu a aprendre tots els secrets d’aquest esport. La pena és que encara no ho ha posat en pràctica amb la regularitat esperada.


MANOLO JUIZ (Directiu del CP Malgrat). Tot un espècimen únic en el panorama hoqueístic mundial, en Manolo és un personatge que viu l’hoquei patins amb una passió i il·lusió que s’acaba encomanant a tothom qui l’envolta. Quan quelcom se li posa al cap no hi qui el pari. Amb directius així, de ben segur un altre gall cantaria al corral de l’hoquei patins.

ROGER I ORIOL PERARNAU (Educadors de la escola del CH Lloret). Mes que entrenadors, són educadors, ja que la seva tasca es la d’iniciar als més menuts a l’hoquei patins, ensenyant-los els valors de l’esport i de que hi ha moltes coses més importants que guanyar partits i fer gols. Fer-ho amb nens de 3 i 4 anys, requereix molta dedicació, paciència i tendresa, i ells ho fan. Són la escenificació de tots aquells que saben i creuen que per arribar lluny el més important és la feina ben feta des de la base.   

Els resultats obtinguts de la enquesta popular serviran per decidir el 50% del resultat final, ja que aquest es complementarà amb les votacions d’un jurat especialitzat, format per deu personalitats vinculades molt directament al món de l’hoquei, el nom de les quals mantindrem en l’anonimat per evitar possibles influències, suborns, xantatges, coaccions, etc...

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!

Patrocinador de la tria del PROTAGONISTA 2012: