12 de març 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 14): VILAFRANCA 5 - TARADELL 2

Font: Premsa CP Vilafranca.
Victòria per agafar moral

Aquest divendres al vespre el Caixa Penedès Patí Vilafranca disputava la 14ª jornada de la 1ª Divisió estatal davant del Taradell, que ocupa la última posició a la classificació, però que en la primera meitat es va mostrar molt sòlid i incòmode pels homes de Jordi Garcia i Fidel Noguera. Com a curiositat, en aquest partit, el Patí va estrenar la segona equipació de color verd, l'equipació 2.0 en que els noms dels jugadors són els comptes de Twitter.

La primera part del partit va tenir poca història, i és que el Taradell es va tancar molt bé en defensa i poques ocasions de gol buscava. En canvi el Patí, seriós en defensa i ràpid en atac, sempre es trobava amb un encertat Dalmau que aturava totes les boles que li arribaven, ja fossin de jugada com de xut. A manca de dos minuts i mig el Vilafranca va desaprofitar un penal, que feia que l’empat a 0 no es mogués en el marcador i així es va arribar al descans.

Xavi Caldú intenta controlar una bola
A la represa ja va ser diferent, i és que el Vilafranca va sortir decidit a canviar la dinàmica del partit. I així va ser, ja que als dos minut de joc, el capità Xavi Caldú va marcar el primer gol pel Caixa Penedès. Tres minuts després el taradellenc Eduard Genis va veure una targeta blava, de nou el capità vilafranquí era l’encarregat de llençar la posterior falta directa, però un encertat Albert Dalmau va aturar el seu llançament.  El Vilafranca no es va posar nerviós i veient la superioritat numèrica, Joan Vázquez va fer el segon gol vilafranquí.

Jugada d'atac del Vilafranca portada per Joan Vàzquez

El Patí ja manava en el marcador i el Taradell poc a poc es desdibuixava i no sabia parar les contres locals. Així al minut 7, els àrbitres van xiular penal favorable al Patí, que Joan Vázquez no va desaprofitar i posava el 3 a 0 en el marcador. Dos minuts després el Taradell va desaprofitar un penal que Xus Fernández va aturar. Va ser el punt d’inflexió per part del Taradell, que en aquests moments es va créixer i es va posar amb el 3 a 2 en 5 minuts amb gols de Albert Benito i Marc Nuri. Però va ser un miratge pels d’Osona, ja que un minuts després de fer el 3 a 2, Joan Muntané feina el 4 a 2 desfent així el minut d’incertesa i així tornar a dominar el marcador. A manca de 3 minuts, el veterà Miquel Masoliver va errar una falta directa que Xus Fernández va aturar. Quan tot semblava acabar amb el 4 a 2, a manca de 25 segons, una gran jugada al primer toc del Vilafranca va posar el 5 a 2, obra d’Oriol Borràs. I a manca de 3 segons, Jordi Esteve no va poder rematar una bola a mitja alçada que hagués significat el sisè gol pel Caixa Penedès, i amb aquest resultat de 5 a 2 es va arribar a la finalització del partit.

Joan Montané intenta sorprendre des de lluny.
El Patí continua una setmana més com a líder de la classificació, i la setmana que ve  visitarà la difícil pista del Tordera a partir de les 19h, on intentarà obtenir els 3 punts que serien molt valuosos de cara a la classificació.

CP VILAFRANCA: Fernández, Moreno, Caldú, Esteva, Vázquez –cinc inicial- Muntané, Borrà i, Expósito

CP TARADELL: Dalamau, Masoliver, Benito, Genís i Soler –cinc inicial- Nuri, Guimerà i Martin